Психология : Връзки & секс20 ДЕКЕМВРИ 2018

Кой тип жена сте – Майка, Съпруга или Любовница?

Образът ни е ясно очертан във всяка една връзка

В любовта винаги има малко лудост. Но в лудостта винаги има и малко разум

Майка, Съпруга или Любовница? Според психолозите, всяка от нас принадлежи малко или много към един от тези три основни типажа.

Ние носим в себе си и трите, но винаги една наклонност е водеща. Това обяснява защо някои жени са изключително отдадени на децата си, други се омъжват сравнително рано и лесно постигат хармония в брака си, а животът на други е въртележка от вълнуващи, но неуспешни авантюри.

Кой е вашият тип? Прочетете описанията и ще разберете.

Жената тип Съпруга:

Тя е лоялна, не е егоист, от ранна възраст е запленена от идеята за брака и е готова да постави мъжа си на първо място. В една връзка се старае много: поддържа се, къщата й е винаги чиста, за любимия й е приготвена топла вечеря. Склонна е да загърбва собствените си нужди, за да подкрепя във всичко и докрай своя партньор. Но лошото е, че ако твърде дълго сама поставя себе си на второ място, в един момент и мъжът ще започне да не я цени достатъчно. Другото слабо място на тези жени е, че не могат да бъдат щастливи когато нямат мъж до себе си.

Жената тип Любовница:

Кой тип жена сте - Майка, Съпруга или Любовница?

Тя е наивна, емоционална, вечно в преследване на романтичните си идеали. Ежедневната рутина я отблъсква. Пред това да стои пред печката предпочита да се разходи до мола и да си купи разкошна нова рокля, с която да е неустоима за мъжете. Увлеченията й са много, разочарованията – също. Но мъжкото внимание и тръпката от новото никога не й омръзват. Мъжете, които са били част от живота й, обикновено остават с топли чувства и пазят приятен спомен от изживяната страстна афера. Не е рядкост да си останат приятели. Ако все пак реши да сключи брак, тя ще се разбира по-добре с любовниците си, отколкото с мъжа си.

Жената тип Майка:

Тя не се отнася с мъжа си като с равен, а го третира като дете. Храни го, кара му се, после го успокоява, избира му дрехите, решава вместо него накъде да върви кариерата му. Жените-майки обикновено са магнит за слаби и зависими мъже и в такива връзки и двете страни се чувстват на място. Мъжът се привързва силно към жената тип Майка и трябва да стане чудо, за да реши да я изостави. В такива връзки страстта и сексът рядко са на ниво (или поне не за дълго), но пък обикновено са много стабилни, макар и скучни.

Кой тип жена сте - Майка, Съпруга или Любовница?

Искате да изпитате магията на това да бъдеш жена, в цялата й пълнота? Тогава не допускайте да затънете напълно в една от тези три роли. Променяйте образа си. Изненадвайте! Понякога дори и себе си.

 

Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс04 АВГУСТ 2020

Най-важното качество, което ни прави привлекателни

И то никак не е обвързано с външния вид

Тайните убийци на една връзка
Връзки & секс27 ЮЛИ 2020

Тайните убийци на една връзка

Прибързаните решения и етикетите носят незабавен провал в една връзка

4 са зодиите, които са най-недоверчиви в любовта
Връзки & секс15 ЮЛИ 2020

Как да отблъснем един мъж на първа среща

Как да разкараш гаджето... но за един ден

Защо не може да те преодолее според зодията?
Връзки & секс24 ЮНИ 2020

Трите най-критични периоди в една връзка и как да ги преодолеем

Ако връзката ви оцелее след тези изпитания, тя ще продължи завинаги