Психология : Връзки & секс20 ДЕКЕМВРИ 2018

Кой тип жена сте – Майка, Съпруга или Любовница?

Образът ни е ясно очертан във всяка една връзка

Майка, Съпруга или Любовница? Според психолозите, всяка от нас принадлежи малко или много към един от тези три основни типажа.

Ние носим в себе си и трите, но винаги една наклонност е водеща. Това обяснява защо някои жени са изключително отдадени на децата си, други се омъжват сравнително рано и лесно постигат хармония в брака си, а животът на други е въртележка от вълнуващи, но неуспешни авантюри.

Кой е вашият тип? Прочетете описанията и ще разберете.

Жената тип Съпруга:

Тя е лоялна, не е егоист, от ранна възраст е запленена от идеята за брака и е готова да постави мъжа си на първо място. В една връзка се старае много: поддържа се, къщата й е винаги чиста, за любимия й е приготвена топла вечеря. Склонна е да загърбва собствените си нужди, за да подкрепя във всичко и докрай своя партньор. Но лошото е, че ако твърде дълго сама поставя себе си на второ място, в един момент и мъжът ще започне да не я цени достатъчно. Другото слабо място на тези жени е, че не могат да бъдат щастливи когато нямат мъж до себе си.

Жената тип Любовница:

Тя е наивна, емоционална, вечно в преследване на романтичните си идеали. Ежедневната рутина я отблъсква. Пред това да стои пред печката предпочита да се разходи до мола и да си купи разкошна нова рокля, с която да е неустоима за мъжете. Увлеченията й са много, разочарованията – също. Но мъжкото внимание и тръпката от новото никога не й омръзват. Мъжете, които са били част от живота й, обикновено остават с топли чувства и пазят приятен спомен от изживяната страстна афера. Не е рядкост да си останат приятели. Ако все пак реши да сключи брак, тя ще се разбира по-добре с любовниците си, отколкото с мъжа си.

Жената тип Майка:

Тя не се отнася с мъжа си като с равен, а го третира като дете. Храни го, кара му се, после го успокоява, избира му дрехите, решава вместо него накъде да върви кариерата му. Жените-майки обикновено са магнит за слаби и зависими мъже и в такива връзки и двете страни се чувстват на място. Мъжът се привързва силно към жената тип Майка и трябва да стане чудо, за да реши да я изостави. В такива връзки страстта и сексът рядко са на ниво (или поне не за дълго), но пък обикновено са много стабилни, макар и скучни.

Искате да изпитате магията на това да бъдеш жена, в цялата й пълнота? Тогава не допускайте да затънете напълно в една от тези три роли. Променяйте образа си. Изненадвайте! Понякога дори и себе си.

 

Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс18 ФЕВРУАРИ 2020

Какво е секс на бавен огън и за кого е полезен

Ако сте започнали да губите желанието си, тази лесна техника ще ви помогне

Връзки & секс18 ФЕВРУАРИ 2020

Мъжете вече не искали просто красиви, но и умни жени

Ново проучване показва, че критериите на мъжете за избор на партньорка са еволюирали

Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2020

Прочетете това, ако имате манипулативен човек в живота си

Специалистите разкриват метода,, с който можем да се справим с този типаж личности

Връзки & секс06 ФЕВРУАРИ 2020

Позволете ни да ви спасим от тъпите съвети за любовта

Вместо това, в тази статия имаме няколко кратки и много разумни препоръки от психолози и други професионални експерти по връзките