Жените, които мъжете обичат да зарязват

Тези 4 типа най-често се оказват на страната на губещите във връзките

Защо някои жени толкова често се оказват изоставени?

Да оставаш самотна години наред е знак, че нещо вътре в теб не е в баланс. Дали не принадлежиш към някой от тези четири типа жени, които или не успяват да намерят мъж, или са обречени да не могат да го задържат?

Ето кои са жените, които най-често губят в любовта. И ако забележим някои от тези черти в своето поведение, струва си усилието да се борим с тях.

1. Грижовната майка

Женският инстинкт да обгрижваме онези, които обичаме, е огромна сила и понякога също така се превръща в най-големия ни враг. Да подкрепяш партньора си е безценно. Да ходиш цяла вечер след задните му части му и да мърмориш, че не си е обул чехлите и краката му ще изстинат – това не е добра тактика. Мъжете обичат да се глезят и се поддават, когато жената започне да се държи с тях майчински. Но истински ценят и копнеят не за тази, която ги кара да се отпуснат като пеленаче в ръцете й, а за онази, която ще ги вдъхнови да бъдат герои и да я закрилят.

Кофти мъжете, които е по-добре да разкарате от живота си

2. Слугинята

Това обикновено е жена, която страда от дълбоко вкоренен комплекс за малоценност. Тя се стреми да заслужи любовта на мъжа, като му прислугва. Носи му вечерята на дивана, редовно му купува стекче бира, събира мълчаливо мръсните му дрехи от пода и в замяна получава все повече (зле прикрито) презрение. Класическа динамика е жената-слугиня да привлича в живота си разглезени егоисти, които буквално я използват да върти домакинството, а на по-късен етап – да отглежда децата. Паралелно той обикновено има свой собствен емоционален и интимен живот, разбира се, с друга жена, която държи на себе си и с това му е интересна. В такава връзка и двамата са нещастни, но животът на слугинята буквално е заличен.

3. Жената-командир

Ежедневно натрива носа на мъжа си с напомняния за това колко успешна и независима е. Всичките му идеи и действия срещат отпор – нали тя знае най-добре! Тя избира жилището и колата, тя му натяква да си смени работата, ако не му плащат достатъчно, тя решава къде ще излязат в събота вечер и на кого ще кръстят децата. Всъщност в основата на поведението на жената-командир също се крият комплекси. Тя се чувства толкова уязвима, че панически се старае винаги да държи нещата под свой контрол, иначе има чувството, че я чака нещо лошо. Но да се държиш с човека до себе си като с придатък е едно от най-отблъскващите неща и тези жени или се научават да градят равностойни отношения, или биват зарязвани.

Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

4. Втората цигулка

Този тип жени са готови месеци или години наред да бъдат План Б и да чакат мъжа да се накани да бъде с тях. Това, разбира се, много, много рядко се случва. Той може да има приятелка или дори семейство, а може да е необвързан, но да предпочита да се вижда и с други. Ако се вижда и с други, запомнете, момичета – това не е защото не е готов за връзка, а просто защото не ви харесва достатъчно и се надява на нещо по-добро. Обикновено “втората цигулка” все пак получава някакво внимание от обекта на копнежите си, като спорадични съобщения и обаждания, секс, може дори да получи случаен изблик на емоции (мъжете знаят, че така я държат “закачена” на кукичката). Тя си мисли, че той я обича, но още не го е осъзнал. Той си държи вратичката открехната, защото гали самолюбието си и му е удобно да получава лесен секс. Накрая неминуемо се появява жената, в която той истински се влюбва, и втората цигулка излиза от играта.

Кой тип жена сте: Майка, Съпруга или Любовница?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс15 СЕПТЕМВРИ 2019

По-грозните мъже ни правят по-щастливи?

Колкото по-секси е съпругът, толкова по-стресирана е жената и рискът да се чувства потисната и недооценена скача

Връзки & секс09 СЕПТЕМВРИ 2019

Когато любовта дойде, без да сме готови за нея

Точка 3 описва едно от основните умения на хората да изграждат щастливи връзки. Обърнете му внимание!

Връзки & секс29 АВГУСТ 2019

Да, можеш да го накараш да се влюби в теб отново

Върнете лесно тръпката и близостта си, когато усетите, че във връзката е започнало да настъпва охладняване

Връзки & секс26 АВГУСТ 2019

Разкриваме сексуалните фантазии на жените и мъжете

Ето за какво най-често си мечтаят мъжете и жените в леглото