Жените, които мъжете обичат да зарязват

Тези 4 типа най-често се оказват на страната на губещите във връзките

Защо някои жени толкова често се оказват изоставени?

Да оставаш самотна години наред е знак, че нещо вътре в теб не е в баланс. Дали не принадлежиш към някой от тези четири типа жени, които или не успяват да намерят мъж, или са обречени да не могат да го задържат?

Ето кои са жените, които най-често губят в любовта. И ако забележим някои от тези черти в своето поведение, струва си усилието да се борим с тях.

1. Грижовната майка

Женският инстинкт да обгрижваме онези, които обичаме, е огромна сила и понякога също така се превръща в най-големия ни враг. Да подкрепяш партньора си е безценно. Да ходиш цяла вечер след задните му части му и да мърмориш, че не си е обул чехлите и краката му ще изстинат – това не е добра тактика. Мъжете обичат да се глезят и се поддават, когато жената започне да се държи с тях майчински. Но истински ценят и копнеят не за тази, която ги кара да се отпуснат като пеленаче в ръцете й, а за онази, която ще ги вдъхнови да бъдат герои и да я закрилят.

Кофти мъжете, които е по-добре да разкарате от живота си

2. Слугинята

Това обикновено е жена, която страда от дълбоко вкоренен комплекс за малоценност. Тя се стреми да заслужи любовта на мъжа, като му прислугва. Носи му вечерята на дивана, редовно му купува стекче бира, събира мълчаливо мръсните му дрехи от пода и в замяна получава все повече (зле прикрито) презрение. Класическа динамика е жената-слугиня да привлича в живота си разглезени егоисти, които буквално я използват да върти домакинството, а на по-късен етап – да отглежда децата. Паралелно той обикновено има свой собствен емоционален и интимен живот, разбира се, с друга жена, която държи на себе си и с това му е интересна. В такава връзка и двамата са нещастни, но животът на слугинята буквално е заличен.

3. Жената-командир

Ежедневно натрива носа на мъжа си с напомняния за това колко успешна и независима е. Всичките му идеи и действия срещат отпор – нали тя знае най-добре! Тя избира жилището и колата, тя му натяква да си смени работата, ако не му плащат достатъчно, тя решава къде ще излязат в събота вечер и на кого ще кръстят децата. Всъщност в основата на поведението на жената-командир също се крият комплекси. Тя се чувства толкова уязвима, че панически се старае винаги да държи нещата под свой контрол, иначе има чувството, че я чака нещо лошо. Но да се държиш с човека до себе си като с придатък е едно от най-отблъскващите неща и тези жени или се научават да градят равностойни отношения, или биват зарязвани.

Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

4. Втората цигулка

Този тип жени са готови месеци или години наред да бъдат План Б и да чакат мъжа да се накани да бъде с тях. Това, разбира се, много, много рядко се случва. Той може да има приятелка или дори семейство, а може да е необвързан, но да предпочита да се вижда и с други. Ако се вижда и с други, запомнете, момичета – това не е защото не е готов за връзка, а просто защото не ви харесва достатъчно и се надява на нещо по-добро. Обикновено “втората цигулка” все пак получава някакво внимание от обекта на копнежите си, като спорадични съобщения и обаждания, секс, може дори да получи случаен изблик на емоции (мъжете знаят, че така я държат “закачена” на кукичката). Тя си мисли, че той я обича, но още не го е осъзнал. Той си държи вратичката открехната, защото гали самолюбието си и му е удобно да получава лесен секс. Накрая неминуемо се появява жената, в която той истински се влюбва, и втората цигулка излиза от играта.

Кой тип жена сте: Майка, Съпруга или Любовница?

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс21 АПРИЛ 2019

Двата най-важни въпроса за вашата връзка

Удивително е колко много хора подминават сигналите, които са пред очите им

Връзки & секс19 АПРИЛ 2019

Защо си станала жена под чехъл?

Жената под чехъл мисли, действа и взема решения чрез и за своя мъж

Връзки & секс15 АПРИЛ 2019

Трябва ли да споделяте парите с половинката си

Когато живеете заедно, ядете от една храна и харчите едни сметки, кой трябва да ги плаща?

Връзки & секс08 АПРИЛ 2019

Как да спасим връзката си, ако сме започнали да си омръзваме

Действайте веднага, преди рутината да навреди трайно