Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

За да запазим искрата, сме готови на почти всичко. С тези три неща няма да бъде нужно. Ето как да направите връзката си по-силна и дълготрайна.

Всяка връзка понякога има нужда от терапевтично време, за да продължи да бъде стабилна и дори да стане по-силна с времето. За тази цел можете да направите тези три неща:

Дъждовен ден в хубавия смисъл

Всички знаем онова чувство, когато навън вали, капките дъжд се чуват как нежно падат, а ние сме си вкъщи и се наслаждаваме на нашето време. Това е един страхотен момент да прекараме време с любимия си.

Направете си един ден, в който да сте само двамата, вкъщи, с топли напитки в ръцете. Можете да се насладите на някой филм, да играете Скрабъл заедно или просто да се сгушите под завивките и да се радвате на компанията на си.

Доставете си този топъл уют, присъщ на дъждовните дни у дома, дори и навън да не вали. Останете по пижами цял ден вкъщи и оставете на приятната атмосфера да направи своята магия.

Сгответе му любимото ястие от детството

Пътят към сърцето на всеки мъж е през стомаха нали? Погъделичкайте го с чувство за носталгия, като приготвите за него любимото му ядене от детските години.

Обадете се на майка му или баба му за идеи за рецепти, ако можете. Направете всичко възможно да създадете същото усещане, което той е обичал като малък. Това със сигурност ще го накара да се чувства по-привързан.

Тайна афера

Много е важно да пазите искрата жива нали? Това може да стане, ако се впуснете в кратка афера… с вашия партньор. Не, няма да му изневерявате, а ще изневерите на рутината, която кара връзката ви да запада малко по малко.

Оставете си една вечер за любовно приключение между вас двамата. Престорете се, че сте непознати на първи път на среща, за която партньорът ви не знае. Изиграйте ролята си цялата вечер и се забавлявайте със сценария.

Облечете се сексапилно, както бихте направили, когато искате да съблазните някой. Отидете на среща някъде, където не бихте си и помислили да отидете иначе и оставете всички скучни теми вкъщи. Говорете типичните разговори за първа среща.

Накрая, ако сте от този тип хора, може дори да правите секс на първата среща!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...

Как зимата може да влоши сексуалния ни живот
Връзки & секс03 ФЕВРУАРИ 2022

Как зимата може да влоши сексуалния ни живот

Зимата афектира любовния ни живот повече, от колкото предполагаме. Ето няколко начина как лошото време влошава секса и връзката ни.