Астро Мания : Хороскопи09 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Седмицата ще се развива спокойно и благоприятно, благодарение на влиянието на Луната

Bring The Bloggers Vol.2 ще се проведе през октомври

Напредването на месеца ще накара повечето зодии да свършат задачите, които отлагат преди края на годината. За Овен, Лъв и Козирог мисията ще е успешна, но за Телец и Близнаци не чак толкова.

Овен

Тази седмица започвате да се приготвяте за празниците, като малко по малко започвате да отмятате задачите в списъка. Междувременно в любовния ви живот късметът ще ви се усмихне и връзката с половинката ви ще е по-добра от всякога.

Телец

Очакват ви изненади от всякакъв аспект – в работата ще се случват непредвидени ситуации и това ще се отрази на финансовата ви стабилност. За щастие нещата ще се обърнат във ваша полза накрая и дори ще се окажете печеливши.

Близнаци

През следващата седмицата ще трябва да се справите с финансови проблеми, както и такива на работа. Влиянието на Пълнолунието ще ви накара да се почувствате още по-несигурни в себе си. В този момент разговор с приятел може да ви успокои.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Рак

Ще ви мъчи притеснение по отношение на бъдещите ви планове, но когато влиянието на Пълнолунието ви достигне, това ще ви накара да се успокоите и да се насладите на последните дни от тази година.

Лъв

Тази седмица ще се чувстватe заредени и енергични. Отношенията ви с приятелите ви ще ви донесат доза самочувствие и добро настроение, което ще се пренесе във всички аспекти на живота ви.

Връзката ви също има зодия

Дева

За тези от вас, които си търсят нова работа или искат да подобрят позицията си на текущото си работно място, седмицата ще бъде много добра. Ще ви се отвори възможност да покажете на какво сте способни и усилията ви ще бъдат оценени.

Везни

Завладяло ви е коледното настроение и това ви кара да се чувствате по-мотивирани и щастливи. В семеен план ще се радвате на хармонични отношения с всички, което само ще засили нетърпението ви за коледните празници.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Скорпион

Ще се радвате на благоприятни отношения с близките си и на романтично настроение с половинката. Позитивните събития в личен план ще се отразят на способността ви в работата и ще успеете да се справите със задачите за седмицата блестящо.

Стрелец

Седмицата е подходяща за равносметка, след като в дните около Пълнолунието ще успеете да свършите важни задачи, които играят ключова роля в развитието ви за бъдещето. Възползвайте се от добрия старт и планирайте следващите си ходове.

Козирог

С падането на температурите, ще ви се прииска да се стоплите от комфорта на дома с любим човек. Домошарското настроение обаче не означава, че няма да се справяте добре в работата си. Напротив, ще бележите успехи, които ще допринесат за самочувствието ви.

Кои зодии ще открият любовта през 2020?

Водолей

Ще сте заредени с креативни идеи и енергия да ги осъществите. Това ще ви издигне с няколко стъпки в работата ви и ще ви помогне да започнете следващата година с по-добра основа.

Риби

Можете да свършите много от важните задачи тази седмица, но също така има възможност и да се появят някои непредвидени проблеми. Каквото и да се случва, запазете самообладание и подходете с търпение.

4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември
Хороскопи26 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември

През последната седмица от октомври се фокусираме върху баланса между работата и личния живот

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври
Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей

"Рана на сърцето е рана на мисълта" и още от най-красивите цитати на Луиз Глюк
Хороскопи12 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Седмицата започва с началото на ретрограден Меркурий

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври
Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог