Връзката ви също има зодия

Вижте как ще се развиват отношенията ви според датата на срещата ви

Знаехте ли, че и вашата връзка има своя зодия?

Е, специалистите са категорични, че освен съвместимостта в характерите на двама души, началото на тяхната връзка също играе важна роля в развитието на техните взаимоотношения. И по-точно датата на първата целувка и първия трепет.

За да разберете каква ще бъде вашата, спомнете си вашата първа среща!

Овен (21.03. – 20.04.)

Ако вашата първа среща с любимия човек се е състояла в посочения по-горе период, то покровителят на вашата връзка е зодия Овен. Специалистите са категорични, че той е доста коварен за всякакви запознанства. Грозят ви, освен любов от пръв поглед, и много спорове, обиди и дори раздяла.

Телец (21.04. – 21.05.)

Обикновено връзките, започнали през този един месец, са хармонични и дълготрайни. Партньорите, срещнали се в този месец, ще си паснат доста.

Близнаци (22.05. – 21.06.)

Немирните Близнаци носят на връзката люти спорове, съпътствани с чести изяснявания на отношенията. И все пак ще изживеете една доста бурна любов, но осеяна с проблеми.

Рак (22.06. – 22.07.)

Астролозите са категорични, че връзките започнали през този месец са най-дълготрайните. Оказва се, че хората, срещнали се в този период се допълват не само в характерите си, но и интуитивно разбират потребностите на другия.

Лъв (23.07. – 22.08.)

Интересното тук е, че хората, които са се срещнали в този бурен летен период, често имат здрави връзки, а партньорите са много сплотени. Ето защо не е учудващо, когато двамата стигнат и до брак.

Дева (23.08. – 23.09.)

Двойките, започнали връзка в месеца с покровител зодия Дева, да се подготвят за трудни взаимоотношения. Тях ги очакват спорове дори за най-дребните неща. Това обаче често се оказва и сериозна причина за разпада на връзката.

Везни (24.09. – 23.10.)

Тази връзка е сравнително стабилна. Партньорите често целят постигането на висок социален статус, като е възможно дори да водят двойствен живот. Въпреки това, отношенията между двамата са много силни.

Скорпион (24.10. – 22.11.)

Подобно на представителите на зодия Скорпион, и връзките, започнали в този период са изключително страстни. Любовта между партньорите обикновено пламва доста бързо и е съпътствана с много страст, но и много ревност.

Стрелец (23.11. – 22.12.)

Като изключително емоционални същества, и връзката, “родена” под знака Стрелец предвещава наличието на много силни чувства. Доста често двойките, които се срещат в този период, започват да искат и общи наследници.

Козирог (23.12. – 20.01.)

Подобно на прикритите Козирози и връзката, възникнала в този период, би била бавна и партньорите не биха се разкрили един пред друг веднага. И двамата трудно биха се отпуснали, но когато това се случи, е за добро.

Водолей (21.01. – 18.02.)

Като цяло това ще е една спокойна и хармонична връзка, а двамата партньори ще съумяват да ценят взаимната си свобода. Този обаче, който се привърже много и има огромни очаквания от другия, само ще страда.

Риби (19.02. – 20.03.)

В началото на връзката, възникнала в този един месец, са възможни дрязги са дребни неща. Това обаче ще бъде, докато си напаснете характерите. Когато това се случи и успеете да преглътнете егото си, то връзка има шанс да бъде много стабилна.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието

Астро съвети17 ЯНУАРИ 2020

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Всеки от знаците носи в себе си по нещо, което го прави запомнящ се еротичен партньор

Астро съвети14 ЯНУАРИ 2020

Най-подходящата сутрешна рутина за всяка зодия

Научете кой е вашият начин да се почувствате балансирани и изпълнени със свежи сили за новия ден!

Астро съвети02 ЯНУАРИ 2020

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Тези знаци изживяват привличането много страстно, привързват се дълбоко и разделите ги опустошават емоционално