Астро Мания : Хороскопи10 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 10 – 16 декември

Девите ще се стремят към вътрешна хармония, а Стрелците ще трябва да разчитат на себе си

Седмичен хороскоп 10 - 16 декември

Ключовата дума тази седмица е самоконтрол. Обстоятелствата са много благоприятни за повечето зодии да постигнат успех, но без овладяване на емоциите, той няма как да се случи. Някои ще бъдат изправени пред сериозни предизвикателства, докато други ще трябва да се справят със завистта на околните.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Ще бъдете в празнично настроение през цялата седмица. Идните дни са много благодатни за реализиране на големи и важни проекти, но това не означава, че ще ги постигнете без да положите усилия.

Опитайте се да откриете баланса в деловите отношения и ще се отърсите от напрежението и стреса на работното място.

Телец

Седмицата ще е изключително успешна и положителна, ако успеете да постигнете две неща: стремете се към разбирателство и хармония с околните и овладейте избухливостта си.

Ако си позволите да реагирате по-остро и директно, не само, че ще засегнете и обидите някои хора, но може и да си навлечете проблеми сред колегите и началниците ви.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Близнаци

Най-добрият съвет за вас през идните дни е да контролирате емоциите си и да не действате или говорите прибързано. Всяка една ситуация в която реагирате първоинстинктивно ще ви докара много напрежение и кавги.

От друга страна, ще сте много фокусирани и ще взимате своевремни мерки, което ще ви донесе много успех.

Рак

Пред вас е една много ползотворна седмица в която ще осъществите всички цели, които сте си поставили, включително и тези, които ви се струват твърде големи и амбициозни.

Седмицата ще е посветена изцяло на успеха на работното ви място, но това не означава, че той ще дойде без стрес и напрежение. Просто се фокусирайте върху напредъка си, а негативното приемете като цената, която трябва да платите.

Непобедимите комбинации в Зодиака

Лъв

Дните ви през новата седмица ще са динамични и натоварени, но най-вече успешни. Ще постигате с лекота всичките си цели, но и ще се появят някои новости, които ще ви помогнат да бъдете още по-добре на работното място.

За съжаление с бурното ежедневие идват и някои дребни кавги и спорове, особено с близките у дома ви. Не се поддавайте на емоцията и проявете повече търпение.

Дева

Ако успеете да запазите вътрешния си мир и хармония, нищо през идната седмица няма да повлияе негативно на настроението ви. Независимо дали става дума за работното място, семейството, връзката или друга сфера от живота ви – бъдете спокойни и търпеливи и ще се очудите какъв успех ще ви донесе това.

Бъдете отворени към преговори и промени, иначе вероятността да постигнете професионални успехи ще намалее драстично.

Везни

Работата ви носи изключителни успехи през новата седмица. Най-важното е обаче да не проявявате дребнавост и да се оставите на емоциите да ви водят, особено в отношенията ви с началниците.

Бъдете професионалисти и се фокусирайте върху всичко, което сте си наумили и желаете да го постигнете. Когато се амбицирате е много трудно някой да ви попречи или да ви спре.

Скорпион

Пред вас е една много пъстра и разнообразна седмица – ще се сблъскате както с приятни новини, така и с някои ситуации, които ще ви провокират и ще тестват търпението и нервите ви.

Ако нещо не се случва според очакванията ви, не се отказвайте, а се мобилизирайте още повече – нека конкуренцията ви мотивира! Действате последователно, но достатъчно уверено.

Зодиите с най-противоречив характер

Стрелец

Най-добрият съвет за вас през тази седмица е да бъдете на щрек. За съжаление, около вас има много недоброжелатели, които ще се опитат да ви измамят или излъжат, за да получат дивиденти.

Ако работите самостоятелно и не разчитате на чужда помощ, няма да се притеснявате от външна намеса, която да провали вас или вашите планове.

Козирог

През новата седмица, ще имате два верни спътника: безпогрешната ви интуиция за околните и способността ви да анализирате всяка ситуация обективно. Доверете им се и ще се предпазите от много измами, нерви и изгубено време.

Преценявайте добре всяка ситуация и търсете най-добрия изход за вас – само така ще постигнете целите, които сте си набележили. Дръжте очите и ушите си отворени, тъй като е възможно околните да ви завиждат.

Какъв татус да си направим според зодията

Водолей

Очакват ви много нерви на работното място, които трудно ще избегнете, но ако контролирате темперамента си, със сигурност ще намалите стреса и напрежението.

Вместо да се карате и спорите с колеги, посветете времето си на това да изпълните всяка поставена задача в срок и така ще се чувствате по-удовлетворени.

Риби

Организирайте времето си така, че да планирате всяко нещо, което искате да постигнете, както и начина по който това ще се случи. Тогава ще бъдете по-обрани в действията и думите си, което всява респект у околните.

През новата седмица е важно да сте фокусирани и възможно най-активни, за да ви забележат и да оценят по-високо труда и усилията ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама
Хороскопи20 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 юли

Новолунието в началото на седмицата може да бъде спънка в пътя на успеха на няколко зодии