Астро Мания : Зодии05 АВГУСТ 2018

Какъв татус да си направим според зодията

Експертите съветват да заложим на рисунка, която да изобразява нашата личност

Овен: Уверени, активни и авантюристични, може да свържете своята смела страна с татуировка, която изобразява смелост, пътешествия или просто приключения.

Телец: Като за любящ и сърдечен човек, няма по-хубав символ от едно сърце, нали?

Близнаци: Непрекъснато любопитни и готови за нови неща, рисунка на дърво татуировка напълно представя тази нужда да израствате и да се променяте.

Рак: Обожавате да сте близо до водата и да извличате всички терапевтични ползи от нея, така че най-подходяща за вас е тематична татуировка.

Лъв: Весели, харизматични и обичащи да сте винаги в центъра на вниманието като една истинска звезда. Покажете го с безброй звездички, посипани по вас.

Дева: Вие сте надеждни и прекрасни приятели. Ето защо, може да покажете истинската си природа с татуировка на безкрайността.

Везни: Изключително общителни и с много приятели, подходящи за вас са татусите, които да отразяват това... Или пък си направете една и съща татуировка с тайфата.

Скорпион: Вие сте очарователни, страстни и с магнетично привличане, така че независимо от татуировката, която изберете, нека тя да бъде на някое секси място.

Стрелец: Вие сте известни с вашия оптимизъм и с щастието, което излъчвате, така че нека рисунката ви просто да изобразява вашето "щастие".

Козирог: Практични, предпазливи и отговорни, така че вие по-скоро ще се спрете на нещо, което да не пречи на работата ви и може лесно да бъде прикрито.

Водолей: Верни приятели с хуманитарен дух, спрете се на татуировка, която да изобразява важна кауза, която подкрепяте. Или пък дата, която е важна за вас.

Риби: Отличавате се с богато въображение и изключителен артистизъм, като същевременно имате непогрешима интуиция. Ето защо може да заложите на уникално проектирана татуировка, която показва вашата творческа страна и може би включва нещо като звезди или планети.

Обмисляте ли да се татуирате? Може да обърнете поглед към звездите и да координирате своята нова рисунка с вашия зодиакален знак!

Вашата зодия издава много неща за вашата личност, така че в зависимост от това дали сте Риби, Стрелец или Дева, има идеалната татуировка, която най-добре изобразява вашата личност. Ето някои идеи, за да започнете:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Зодии05 МАРТ 2019

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Едновременно с това се задават още феномени, които ще имат влияние върху всички ни.

Зодии11 ЯНУАРИ 2019

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За хората от тези 5 зодии връзките винаги са белязани от крайни емоции

Зодии20 НОЕМВРИ 2018

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване