All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама

Везните не понасят да са необвързани, но Скорпионите нямат против

Как всяка зодия избира да се държи, когато е сама? Някои от знаците отчаяно си търсят нов партньор, други пък само чакат да приключат връзката.

Овен

Жената Овен няма проблем да бъде необвързана. Тя обича свободата си и не бърза да се хвърля в нова връзка, преди някой да е отговорил напълно на очакванията й.

Телец

Въпреки че обичат да не дават обяснение на някого, Телците постоянно си фантазират за нова връзка. Обичат вълнението в началото и нямат търпение да го изпитат отново.

Близнаци

Във връзка или не, жената Близнаци винаги флиртува и може да си намери вниманието, което иска от мъжете. Когато е необвързана, тя може напълно да се наслади на любовните приключения и дори няма търпение да дойде този момент.

Рак

Това е зодията, която непрестанно копнее да открие новата си любов и да се отдаде на някого. Затова за нея е много трудно да се справя без половинка и вечно търси възможност за нова връзка.

Лъв

Те са отдадени на приятелите си, затова когато останат сами не се чувстват самотни. Имат повече време за себе си, както и за останалите си близки, а и не отказват добрата възможност за флирт.

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Дева

Девата е силно ориентирана към успеха и личностното си развитие, затова нямат проблем да бъдат сами. Ако това продължи твърде дълго, обаче, ще започнат да се чувстват депресирани и тъжни.

Везни

За една Везна самотата е най-страшното нещо. Те обичат да обичат и да бъдат обичани. Затова и никак не могат да понасят да са необвързани.

Скорпион

Жената Скорпион най-добре се справя с факта, че е сама и не се притеснява дали ще си намери партньор. Тя е уверена, самостоятелна и няма нужда от мъж.

Стрелец

Няма проблем да бъде сама, защото лесно си намира кандидати за секс за една вечер, с които убива желанието за дълга връзка.

Козирог

Семейно ориентираният Козирог не обича да е сам, но има толкова високи стандарти, че често се оказва необвързан.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Водолей

Водолеите са щастливи и сами, но и обичат да са във връзка. За тях и двата сценария са еднакво добри, така че не се притесняват да са необвързани.

Риби

Въпреки че силно се опитват да си внушат, че да си сам не е никак лошо, Рибите копнеят за сериозен партньор и са нещастни, когато са необвързани.

4 зодии, които винаги са в центъра на купона

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците20 НОЕМВРИ 2019

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Разкриваме тъмните страни на всяка зодия

Характеристики на знаците10 НОЕМВРИ 2019

Какво го възбужда според зодията му

Това, което един мъж харесва в леглото, е свързано с характера му.

Характеристики на знаците16 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, когато са в лошо настроение

Лъвовете създават драма, а Рибите имат способността да скапят деня на всеки около тях

Характеристики на знаците12 ОКТОМВРИ 2019

Този художник изобрази красотата на зодиите с впечатляващи модели рокли

Сред публикациите в инстаграм попаднахме на красивите зодиакални творения на