Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Всички ние не обичаме еднакво. Както и не са еднакви потребностите ни от точно определен вид любов и от нейната проява.

Говорим за така наречения “език на любовта” – нашето дълбоко вкоренено убеждение за това какво е “любов” и как се проявява. Както и за точно онзи вид любов, който ще подхрани най-доброто у нас и ще го извади наяве.

Разберете как хората от различните зодии се нуждаят да ги обичат:

Овен:

Обръщайте им внимание и показвайте загриженост към чувствата и проблемите им. Дори когато с нищо не показват, че имат нужда от това. Помнете, че хората от зодия Овен са много по-чувствителни, отколкото показват. Окуражавайте ги и вярвайте в мечтите им, но понякога ги приземявайте деликатно.

Телец:

Показвайте им лоялност. Бъдете готови да водите битките им заедно с тях. Понякога ги оставяйте да победят в спора – Телците са доста упорити и трудно отстъпват от позицията си. Окуражавайте ги да изразяват негативните си емоции спокойно.

Близнаци:

Проявявайте търпение, когато се държат непоследователно. Дайте им свобода, но не чак толкова, че да започнат да се чувстват самотни. Понасяйте със снизхождение лошите им настроения. Винаги бъдете готови да участвате в интересен разговор.

Рак:

Проявявайте търпение и не ги притискайте да разкрият чувствата си, когато все още не са готови за това. Не ги подвеждайте и никога не ги лъжете. Дайте им лоялност и романтика.

Кои зодии ви привличат най-силно?

Лъв:

Нежно галете деликатното им его. Никога не им се противопоставяйте в присъствието на други хора и за нищо на света не се отнасяйте към грандиозните им планове и мечти с ирония. Покажете им, че се гордеете с тях, стимулирайте ги и ги вдъхновявайте за нови постижения. Бъдете романтични.

Дева:

Дайте им време, търпение и лоялност, за да могат чувствителните Деви да се разкрият. Показвайте им, че цените тяхната готовност винаги да помогнат. Успокоявайте ги, дори когато се стресират за съвсем дребни неща. Позволявайте им понякога да „презаредят” като прекарат малко време в усамотение.

Везни:

Показвайте им вниманието си с красиви жестове – малък подарък без повод, хубава книга, споделена песен. Никога не ги критикувайте грубо. Показвайте им, че ги цените и харесвате такива, каквито са.

Скорпион:

Обърнете се към тяхната дълбоко скрита чувствителна същност. Окуражавайте ги да споделят страховете и болките си, без да ги съдите. Покажете на целия свят, че вие и те сте едно цяло – никога не ги предавайте и не уронвайте доверието във връзката ви. Пазете тайните им на всяка цена.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Стрелец:

Бъдете честни и открити. Давайте им свобода и споделяйте техните приключения. Уважавайте идеите им. Бъдете им приятел.

Козирог:

Бъдете последователни, отговорни и надеждни. Спазвайте всяка уговорка. Подкрепяйте ги по всякакъв възможен начин в амбициите им, но в свободното време им помагайте да се отпуснат и да релаксират добре.

Водолей:

Показвайте им, че се вълнувате от техните идеи и хобита и че цените мнението им. Търсете ги за съвет. Уважавайте ги и им давайте свобода. Споделяйте интересите им. Бъдете готови както за срещи с приятели заедно, така и за мързеливи и уютни вечери у дома.

Риби:

Бъдете нежни, грижовни и винаги готови да ги изслушате. Показвайте цялата възможна съпричастност, когато става дума за техните емоции. Споделяйте мечтите и уважавайте идеите им. Никога не ги карайте да се чувстват пренебрегнати и изоставени. Понякога ги приземявайте, но не го правете рязко.

Това са най-трудните за обичане зодии

Какво проваля връзките на всяка зодия

Получават ли се връзките между хора от една зодия?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети12 СЕПТЕМВРИ 2019

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

При тях първоначалното привличане е силно и нищо чудно да се опитат да изградят стабилна връзка. Тогава обаче ще открият, че им липсват важни свързващи звена в характерите

Астро съвети08 СЕПТЕМВРИ 2019

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Раците държат на зрителния контакт, Девите ценят оралните ласки

Астро съвети03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кои зодии се ядосват най-лесно

Вижте класацията на най-избухливите представители на зодиака

Астро съвети22 АВГУСТ 2019

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи