Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията

Овен и Везни тренират, а Рак, Дева и Риби предпочитат бавното темпо рано сутрин.

Всеки има различни навици за първите часове от деня – някои по-продуктивни и полезни от други. Астролозите смятат, че ако следваме нуждите на зодията си и започнем сутринта по правилния начин, ще сме по-успешни през останалата част от деня. Ето какво ни препоръчват според зодията те:

Овен – Тренировка

Вие сте сред хората, които още от първата секунда на деня кипят от енергия, затова най-полезно е за вас да дадете динамичен старт на сутринта с кратка тренировка.

Телец – Спокойствие

Оставете си време сутрин, за да бъдете насаме и на тишина, за да се погрижите за себе си, така че да придобиете правилната настройка за деня.

Близнаци – Комуникирайте и се информирайте

Близнаците са от онези хора, които не могат без телефона си сутрин. Те изпитват желание винаги да са осведомени и първата им работа, когато се събудят, е да видят какво са пропуснали през малкото часове сън.

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Рак – Разкрасяващ ритуал

Не обичате да бързате сутрин и да се впускате в деня веднага, затова имате нужда да се погрижите за себе си, преди да се отдадете на отговорностите. Дали ще е с дълъг душ, или с по-обширна бюти рутина – имате нужда да си отделите повече време на такива ритуали сутрин.

Лъв – Бъдете креативни

Дори в първите часове от деня Лъвът има нужда да е заобиколен от вълнение. Затова и той стартира сутрините си направо с действие и с любимите си креативни хобита.

Дева – Малки стъпки

И вие не обичате да се впускате прекалено бързо към отговорностите си сутрин, затова се наслаждавате на дори малките неща в рутината си – правенето на закуската, хапването на масата със семейството и бавното приготвяне за деня.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Везни – Йога и медитация

Сутрин имате нужда да подредите мислите си и да потърсите баланс, затова и успокояващи кратки тренировки с йога или пък с медитация ви зареждат изключително много.

Скорпион – Гмурнете се в деня

Не обичате да си губите времето нито сутрин, нито по което и да е време на деня, затова веднага, след като се събудите, имате нужда да се почувствате ползотворни и директно да се хвърлите към бързината на ежедневието.

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Стрелец – Оставете си време да направите нещо различно

Рядко следвате една и съща рутина сутрин за дълго и за това си има проста причина – твърде много обичате разнообразието, че да се задължите да правите едно нещо всеки ден. Затова винаги предвиждайте предварително няколко минути сутрин, за да бъдете спонтанни.

Козирог – Създайте си план

Отдадени сте на целите си и това е първото нещо, което изплува в главата ви сутрин. Ще се чувствате още по-продуктивни, ако отделяте по няколко минути след събуждането, за да си съставяте план за деня.

Зодиите, когато са в лошо настроение

Водолей – Заредете се с положително настроение

Дали ще гледате забавни снимки и видеа онлайн, или ще четете мотивираща книга – няма значение, стига да ви настрои на позитивна вълна за деня.

Риби – постепенно се отдайте на деня

Вие също спадате към отбора на домошарите, които обичат бавното темпо сутрин. Лошото е, че обичате и да се успивате, затова и вечно сте изправени пред дилемата да отложите алармата и да останете още в леглото или да си подарите спокойствието на утро, без бързане и стрес. Съветваме ви да изберете втория вариант.

Мъжете от тези зодии са най-големите егоисти в любовта

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Романтичният подарък, който всяка зодия се надява да получи за Коледа
Характеристики на знаците18 ДЕКЕМВРИ 2021

Романтичният подарък, който всяка зодия се надява да получи за Коледа

Наръчник какво да купим за всяка зодия тази година