Какво трябва да знаете за него, преди да кажете “да”, според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Кои са онези черти от характера на зодията му, за които ще ви се иска да знаете преди да се обвържете с него завинаги? За Козирога това е нетърпимостта към лъжите и неспазените обещания, а за Овена е импулсивността му.

Овен

Трябва да знаете, че Овенът е много импулсивен по природа. Искрени до екстремно ниво, те казват нещата такива, каквито са, и често с това нараняват близките си. Затова трябва да се научите да имате дебела кожа и голямо търпение около тях.

Телец

Това е може би най-инатливата зодия, затова не си правете илюзиите, че половинката ви послушно ще се подчинява на всяка ваша молба – малка или голяма.

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Близнаци

Взимат решения крайно рядко – пригответе се цял живот да чакате половинката ви да избере окончателно в къща или апартамент иска да живее, с две кучета или едно.

Рак

Изключително предани са, но не само към половинката си, но и към останалата част на семейството си и към приятелите си. Затова трябва да се подготвите, че с Рак вкъщи често и други хора биха били на първо място пред вас.

Лъв

Уверени са и обичат да са в центъра на нещата. Пригответе се понякога да трябва да им отстъпвате светлината под прожекторите.

Най-неподходящата и най-романтичната дата за сватба през 2022 година

Дева

Падат си control freaks – всичко трябва да става на тяхното, по точно тяхната представа за това кое е правилно и кое не. Ако не се случи, както са искали, това означава, че ще премислят всеки детайл до безкрай и ще търсят какво се е объркало.

Везни

Мразят да са сами и имат нужда от вниманието ви често. Трябва да отделяте достатъчно много време от деня си, за да се чувстват те щастливи и уверени във връзката.

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Скорпион

Могат да са неочаквано ревниви. Често ревността им не е обоснована, но това няма значение за тях и няма да ги спре скоро отново да изпитат подобни чувства, дори и опасенията им да се оказват напразни.

Стрелец

Трябва да знаете, че трудно ще опитомите един Стрелец – той има нужда от свобода, от живот без ограничения и ако ги притиснете твърде силно, биха изгубили интерес.

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Козирог

Козирозите никога не прощават лъжата или неизпълненото обещание, затова, ако смятате да прекарате остатъка от живота си с тях, бъдете искрени и не правете обещания, които не можете да спазите.

Водолей

Имат нужда от много пространство в любовта, затова и не ги задушавайте, а им оставяйте достатъчно свобода и време насаме.

Риби

Много са емоционални и споровете с тях са трудни. От друга страна те имат способността като истински емпат да усетят вашите тревоги, затова и няма да можете да скриете от тях нещо.

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията

Романтичният подарък, който всяка зодия се надява да получи за Коледа
Характеристики на знаците18 ДЕКЕМВРИ 2021

Романтичният подарък, който всяка зодия се надява да получи за Коледа

Наръчник какво да купим за всяка зодия тази година