Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи

Емоциите на тези зодии са трудни за разгадаване. Хората от тези знаци са уязвими, затова са склонни да се затварят в себе си и дори да манипулират.

Не е невъзможно да ги накараш да споделят. Но трябва да си много близък за тях и да си спечелил както доверието, така и уважението им!

Водолей
Поначало Водолеят не е най-емоционалният знак. Към това впечатление се добавя и фактът, че дори когато изпитват силни емоции, хората от този знак ги държат дълбоко в себе си. Дори външно не им проличава, когато са силно развълнувани.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Скорпион
Скорпионът е легендарен с това колко е подозрителен. Преди да се довери на някого, типичният Скорпион ще чака много дълго, до тогава, докато не се увери, че няма да го наранят. За него всеки е виновен до доказване на противното. Манипулативен е и може да играе роли, за да “прикрие следите си”.

Зодиите с най-противоречив характер

Телец
Представителите на зодия Телец са земни и практични, но и дълбоко чувствителни хора. Затова са развили защитни механизми и прикриват емоциите си, за да не стават още по-уязвими. Жените често приемат образа на кокетки, а мъжете Телци – на добродушни бохеми. Под тази маска обаче се крият силни страсти и страхове.

Везни
Хората от зодия Везни са чувствителни, доста нерешителни и силно зависими от това да ги харесват, да получават одобрение. Техният страх е свързан с това, че ако изразяват открито емоциите си – включително негативните – ще бъдет по-малко харесвани. Затова си изграждат един почти кукленски образ на винаги усмихнати, сладки и отзивчиви хора. Трудно е човек да ги предразположи така, че да разкрият цялата палитра на емоциите си.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети12 СЕПТЕМВРИ 2019

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

При тях първоначалното привличане е силно и нищо чудно да се опитат да изградят стабилна връзка. Тогава обаче ще открият, че им липсват важни свързващи звена в характерите

Астро съвети08 СЕПТЕМВРИ 2019

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Раците държат на зрителния контакт, Девите ценят оралните ласки

Астро съвети03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кои зодии се ядосват най-лесно

Вижте класацията на най-избухливите представители на зодиака

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време