По-стегнато тяло, повече оргазми: ето как!

Работете за оформено дупе, за да постигнете по-силни оргазми

Схващането, че спортуващите хора са по-добри в леглото, не е напразно. Нуждаете ли се от още една причина, за да се надигнете от леглото и да направите нещо за тялото си?

Ако тренирате, не само ще изглеждате по-добре и ще имате по-високо самочувствие, но и си гарантирате повече оргазми. Експертите споделят, че трябва да се насочите към тренировките за долната част на тялото. Така хем работите за по-стегнато дупе, хем ще се радвате на по-голямо удоволствие в леглото.

По-малко килограми, по-добър секс. Дали?

Лесли Хауърд, експерт по йога, специализиран в движенията, които спомагат за проблемите на таза казва: “Някои жени имат твърде стегнати мускули на тазовото дъно, докато при други те са направо слаби. И в двата случая това пречи на сексуалния си живот”, категорична е Хауърд. “Ако сте твърде стегнати, може да почувствате болка или раздразнение по време на секс. Ако не са достатъчно здрави, мускулите на тазовото дъно не се позволява достатъчно силно свиване, което е нужно за един оргазъм.”

Колко калории горим по време на секс?

За да определите какъв е вашият случай, Хауърд препоръчва да масажирате района около сядащите кости с ръка над дрехите си. Ако почувствате прекалена стегнатост, вероятно мускулите на тазовото ви дъно са прекалено напрегнати. В противен случай, може да се възползвате от следните упражнения за стягане на мускулите. Няма да ви отнеме повече от 15 минути.

По-стегнато тяло, повече оргазми: ето как!

Застанете с крака с ширина на раменете, като пръстите сочат леко навън. Клекнете, колкото ви е възможно по-близо до пода, като подпирате ръцете отпред. Ако мускулите на тазовото дъно са прекалено стегнати, опитайте се да изтласкате дупето нагоре и върнете в начална позиция. Ако пък те са прекалено слаби, пъхнете избутайте ханша напред, за да разтегнете мускулите. Направете 3 серии от по 10 повторения.

По-стегнато тяло, повече оргазми: ето как!

Застанете с крака на ширината на раменете. Отпуснете горната част на тялото напред, сложете ръце на пода и вирнете дупе към тавана. Задръжте за няколко секунди и бавно върнете в изходна позиция. Направете 3 серии по 10 повторения.

По-стегнато тяло, повече оргазми: ето как!

Можете ли да направите вагината си по-стегната?

От изправена позиция, с крака на ширината на раменете започнете да отпускате тялото напред. Разстелете пръстите на ръцете широко и се подпрете на тях. Вдишайте и подвдигнете петите от пода, като вирнете дупето към тавана. Поддържането на леко огънати колене ще засилите мускулите на таза, а ако са прекалено стегнати се съсредоточите върху натиска на петите в пода. Направете 3 серии от по 10 повторения.

По-стегнато тяло, повече оргазми: ето как!

Застанете на длани и колене, пуснете дясното коляно напред да дойде между дланите и отпуснете левия крак назад, като опитате да изправите коляното, седалището е добре да седне на пода, а коляното на десния ви крак да сочи напред и да е горе долу на една линия с левият. Приберете стъпалото на десният крак близо до седалището и когато се почувствате удобно в позата поставете двете длани върху дясното коляно и останете така за 15 секунди, опитайте да сгънете левият крак и с лявата ръка да придърпате стъпалото към тялото ви. Задръжте за 10 вдишвания. Повторете 3 пъти.

По-стегнато тяло, повече оргазми: ето как!

Легнете настрани с бедра едно върху друго и колене, сгънати на 45 градуса. Повдигнете коляното възможно най-високо, без да премествате таза. Не позволявайте на долния крак да се премести от пода. След лека пауза, върнете в начална позиция. Повторете и от другата страна. Направете 3 серии с по 10 повторения на всяка страна.

Стегнете с едно упражнение дупето, бедрата и… вагината

По-стегнато тяло, повече оргазми: ето как!

Легнете на пода с крака на пода, сгънати в коленете. Започнете да повдигате таза нагоре така че тялото да формира права линия от раменете до коленете. Останете в горната позиция за 10 вдишвания и върнете в начална позиция. Повторете 3 пъти.

По-стегнато тяло, повече оргазми: ето как!

Едно от най-добрите упражнения за крака са нападите. От изправена позиция направете крачка напред с ляв или десен крак. Спуснете задния си крак, така че коляното да е почти на нивото на петата на предния крак, като образуват 90-градусов ъгъл. Върнете в в изходна позиция. Повторете 10 пъти с двата крака.направете три серии.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Кратка тренировка с Дилета Леота
Фитнес13 СЕПТЕМВРИ 2022

Кратка тренировка с Дилета Леота

Постелка и стена – това е всичко, от което се нуждаем, за да направим тази кратка, но интензивна тренировка.

10-минутна тренировка убиец на мазнини и калории
Фитнес13 МАРТ 2022

Най-релаксиращата тренировка за корем

+ разтягания за гръб

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките
Фитнес12 МАРТ 2022

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Активният начин на живот ни дава възможността да забавим часовника с до 10-12 години