Какво тренират порно актрисите

Новите фитнес икони не са във Victoria’s Secret, а в PornHub

Аса Акира (Asa Akira) признава, че е пристрастена към спорта. "Тренирам почти всеки ден, като се насилвам да си вземам по един почивен ден седмично", казва азиатската звезда от филмите за възрастни.

Аса е на стриктна диета и залага основно на салатите - освен един ден седмично. Тогава яде много пица и азиатска храна.

Аспен Рей (Aspen Rae) влиза в порно индустрията на 18, а на 25 се запалва по бодибилдинга. Казва, че за разлика от повечето момичета, обожава да тренира с тежести.

Тя приема много протеини и задължително разделя храненията си за деня на 5-6. Винаги носи със себе си голяма бутилка вода и по нещо за хапване.

Бившата приятелка на Чарли Шийн Брет Роси (Brett Rossi) тренира по пет дни седмично, като любимият й спорт е ездата.

"На 28 години открих, че да се храниш чисто е толкова важно, колкото и да спортуваш", казва тя. Брет е вегетарианка и освен това не яде почти нищо сладко.

“В порно индустрията има много хора, които са пристрастени към алкохола и наркотиците. Когато повече не издържат, преминават към спорта. Това е просто още една форма на зависимост”.

Думите са на порно иконата Аса Акира. Самата тя притежава едно от най-стегнатите тела в индустрията, но твърди, че никога не е била изкушена от забранените субстанции.

Нейният опиат е йогата, но редовно разнообразява и с други видове тренировки. Все пак, когато си чисто гола пред камерите часове наред, няма как да скриеш нито милиметър от физиката си – нито “любовните дръжки”, нито леко поотпуснатото коремче, нито мазнинките, които евентуално си си позволила да лепнеш на бедрата. Особено с навлизането на видео резолюцията 4K.

PornHub разкри от какво се възбуждат жените

В индустрията споделят, че в последните години летвата за фитнес нивото на актрисите се е вдигнала високо. Впрочем, това важи и за мъжете – допреди години, нямаше проблем порно актьорите да са или слаботелесни, или пълни и отпуснати (Ще кажем само “Рон Джереми” и няма да обясняваме повече).

“Лицето на порно индустрията се промени”, потвърждава актьорът Дерик Пиърс пред Men’s Health. Колегата му Раян Дрилър добавя: “В днешно време порното е много по-фокусирано върху естетиката, затова в професията навлизат все повече хора с тренирани тела”.

Жените свършват 13% по-често с други жени

Замисляйки се, не е трудно да видим логиката. Особено за жените от филмите за възрастни – тяхната работа е да изглеждат голи така, че да бъдат обожавани и да въплъщават фантазиите на непознати мъже от цял свят. Оформените и стегнати женски тела са глобален тренд, нормално е порното да се адаптира към тази реалност.

Е, порно актрисите ли са новите “ангели”? Че и повече. Доказват го трите мацки в галерията.

Ангелите на Victoria’s Secret показват любимите си упражнения за дупе

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Кратка тренировка с Дилета Леота
Фитнес13 СЕПТЕМВРИ 2022

Кратка тренировка с Дилета Леота

Постелка и стена – това е всичко, от което се нуждаем, за да направим тази кратка, но интензивна тренировка.

10-минутна тренировка убиец на мазнини и калории
Фитнес13 МАРТ 2022

Най-релаксиращата тренировка за корем

+ разтягания за гръб

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките
Фитнес12 МАРТ 2022

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Активният начин на живот ни дава възможността да забавим часовника с до 10-12 години