Астро Мания : Хороскопи06 ДЕКЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Коледното настроение завладява всички ни, но за няколко зодии седмицата ще е особено романтична

Остават малко дни до празниците, но преди това трябва да обърнете нужното внимание на работата. Особено ако сте от зодия Овен, Близнаци, Лъв и Скорпион.

Овен

Тази седмица вниманието ви ще е насочено към света на работата – в мислите ви ще обитават различни стратегии и планове, а комуникацията с колегите ще е особено важна за вас. Позволете си да експериментирате и да предприемате малки и премерени рискове, но не подхождайте емоционално и не оставяйте работата да завладее цялото ви ежедневие.

Телец

Имате нужда от промяна и тази седмица ще имате възможност да предприемете малки нови стъпки в сферата на любовта и на работата, но не бързайте да взимате големи решения, които задълго ще ви повлияят. Фокусирайте се върху детайлите и бъдете особено внимателни в какво инвестирате времето си.

2022 година ще е успешна за Водолей и Стрелец, а Риби ще са най-големите късметлии

Близнаци

През началото на седмицата се подгответе за малки спънки в работата, но не се оставяйте това да ви спира. Насочете вниманието си към тази сфера поне през дните от делника, а през уикенда ще имате възможност да се насладите на пълноценна почивка, и то не само насаме. Тогава заради съвпада на Венера и Плутон ще е най-подходящият момент за романтика и флиртове.

Рак

Вие ще сте сред най-големите късметлии в любовта тази седмица. Още от ден първи Луната и Венера влияят позитивно на връзките ви, но през уикенда желанието да се усамотите със специалния за вас човек ще е най-силно. И по-добре, защото извън зоната на романтичните отношения, сте застрашени от конфликти при комуникациите с другите.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Лъв

Продължавайте напред стъпка по стъпка. Тази седмица отговорностите ви няма да са малко, затова бъдете пестеливи с енергията си и отделяйте усилия само за истински важните неща. Оставете си време да се погрижите за недовършените проекти, които започнахте тази година, за да си оставите място за новостите, които ви очакват през идните 12 месеца.

Дева

Коледното настроение става все по-трудно за игнориране, а желанието за почивка още повече. Затова тази седмица потърсете баланса между отговорностите ви на работа и желанията ви за забавление и разпускане. За целта ще помогнат по-честите излизания с приятели след работа и времето, прекарано с близките у дома.

Трите зодии, които се страхуват от обвързване

Везни

Темата на тази седмица, а и на сезона, е семейната – отдайте се на повече време вкъщи с най-важните за вас хора и се вслушвайте в техните съвети, когато ви застигнат проблеми. Същевременно внимавайте в комуникацията с хората, които не попадат в най-тесния ви кръг, защото сте застрашени от кавги.

Скорпион

Тази седмица не се страхувайте да поемате рискове, да бъдете искрени и да продължавате напред въпреки трудностите. Имате много, което да свършите, но не се оставяйте това да ви плаши. С правилния план и съсредоточеност ще се справите със задачите.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Стрелец

Освободете се от старото, за да направите място за по-доброто ново. Използвайте идните дни да поставите основите за бъдещите промени в живота си и се фокусирайте на първо място върху себе си. С напредването на седмицата ще добивате повече самочувствие, а и повече успехи в работата.

Козирог

Предколедното настроение застига и вас тази седмица и ви позволява да забавите темпото и да се насладите на момента. Прекарайте повече време с приятели си, а уикенда запазете само за най-специалния за вас човек. Не забравяйте обаче и да оставите възможност и за собствената си почивка.

За тези пет зодии празниците ще са изпълнени с любов

Водолей

Идните дни може да са по-трудни от очакваното за самочувствието ви, но и тези чувства скоро ще преминат. Вместо да се отдавате на тях, насочете вниманието си към работата, където така или иначе ще трябва да сте по-активни тази седмица. През уикенда обаче потърсете нужната подкрепа от близките.

Риби

Дали заради празниците, или заради съвпада на Луната и Венера в началото на седмицата – идните дни няма да сте особено продуктивни, но по хубави причини. Времето ви, а и вниманието ви ще са окупирани от желанието за забавление и почивка, а през цялата седмица най-добре ще се наслаждавате на момента в компания на близките приятели.

Уроците, които можем да научим от зодиите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?