Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември

Близнаци, Лъв, Дева и Стрелец – вие сте сред малкото късметлии тази седмица

Седмицата започва с пълнолуние и продължава със засилено влияние от Меркурий, затова се пригответе за няколко емоционални дни – за някои зодии това означава положителни чувства, а за други – негативни.

Овен

Очаква ви една емоционална седмица, която е най-добре да прекарате предимно сами. Единствено на работа, където няма как да избягате от комуникацията с другите, бъдете възможно най-самоуверени и изисквайте най-доброто за и от себе си.

Телец

Пълнолунието ще засегне връзките ви с близките и приятелите – вие също ще сте силно емоционално повлияни, затова си позволете да бъдете уязвими пред любимите хора. През уикенда пък Меркурий навлиза в зоната на здравето ви, затова обърнете повече внимание на себе си.

Вашата дреха за есента според зодията ви

Близнаци

Вие сте сред късметлиите тази седмица – на работа фокусът ще е насочен към вас и това ще ви послужи като нужното оръжие да покажете на какво сте способни. След успехите в професионален план ще сте готови за парти, а моментът няма как да бъде по-подходящ за забавления.

Рак

Отдайте седмицата си на почивка и приятни занимания – макар и лятото да е към края си, вие все още сте на ваканционна вълна, затова превърнете дори обикновените дни вкъщи в забавление. Възползвайте се от делничните дни, защото през уикенда Меркурий ще донесе нежелана доза емоции.

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември

Лъв

Време е за любов, секс и пари! Следващите дни са много подходящи да въведете промени във финансов план, затова дайте всичко от себе си, за да подобрите ситуацията, в която се намирате, по време на работните часове. След тях обаче идва ред на времето с партньора – седмицата е заредена със силен секс заряд.

Дева

Използвайте делничните дни, за да си съставите планове за бъдещето и да поставите основите за благополучното развитие на нещата. Но същевременно не забравяйте за близките си и партньора – дайте си достатъчно време да се насладите на специалните моменти с хората, които са ви скъпи.

Не вярвайте на обещанията на тези три зодии

Везни

Изчистете програмата си от нещата, които ви разсейват, и се фокусирайте върху себе си. Възможно е в следващите дни да изпитате проблеми със здравето и да ви бъде по-трудно да контролирате емоциите си. Не изпадайте в паника, а си освободете време за хобитата си и всички малки неща, които ви носят щастие.

Скорпион

След едно лято, в което раздавахте много от себе си на другите, сега се фокусирайте върху вътрешния си свят. Отдайте се на любимите си занимания и забравете за притесненията. Уикендът пък е подходящ за време, прекарано със семейството.

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември

Стрелец

Тази седмица бележи началото на един особено ползотворен месец за вас, ще се радвате на много успехи на работа и ще постигнете важни за вас цели. Благополучието ще застигне и отношенията ви с близките, а и любовния ви живот, затова се заредете с положителна нагласа и посрещнете положителния развой на нещата.

Козирог

В началото на седмицата ще сте много комуникативни и ще ви върви в професионален план, но въпреки това самочувствието и доброто настроение продължават да ви убягват. Затова запълнете уикенда си с приятни занимания, които да ви донесат нужния баланс.

Какви мъже привличате според зодията си?

Водолей

Съветваме ви да не поемате много рискове тази седмица. Очакват ви няколко турбулентни дни, в които е най-добре да се отдадете на приятни и креативни занимания, вместо да скачате твърде на високо.

Риби

Вие ще сте сред най-силно засегнатите от пълнолунието и това ще ви донесе голяма порция нежелани емоции. Не се учудвайте, ако се натъкнете на проблеми с близките и с тях възникнат безпредметни кавги.

Кои зодии правят най-често секс

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?