Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Предвид ситуацията на продължаваща карантина, едва ли ще ви учудим, като кажем, че идните седем дни ще бъдат напрегнати и емоционални.

Овен

Седмицата ще е изпълнена с преживявания, в които ще намерите поводи за усмивка. Най-доброто ще запазите за накрая и преди началото на уикенда ще успеете да отбележите успех в кариерен аспект – независимо дали сте на работа, или ако само усвоявате полезни знания у дома.

Телец

Стресът около пандемията и множеството часове, прекарани у дома, започват да ви се отразяват силно и тази седмица ще имате почти непрестанно чувство за тревожност. Всеки проблем ще ви се струва по-голям, отколкото е. Доверете се на инстинкта си и не се страхувайте да поискате помощ, за да се справите.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Близнаци

Повечето Близнаци са екстроверти и затова сегашната ситуация е изключително неприятна за този знак. В началото на седмицата ще продължавате да чувствате тази тежест, но през следващите дни ще успеете да овладеете емоциите си и да свършите всички задачи, които сте си поставили.

Рак

Ще бъдете по-емоционални, което ще се отрази на отношенията ви с близките. Опитайте да бъдете по-снизходителни с тях и да не пренасочвате негативите си емоции към тях. Тепърва хората от вашата зодия ще навлязат в труден период и ще имате нужда от близките си, за да се справите.

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Лъв

Въпреки че тази седмица ще се чувствате потиснати и ще ви е трудно да овладеете емоциите си, благодарение на оптимистичния ви характер и силната ви интуиция ще успеете да направите дори тежките дни малко по-спокойни и забавни. Това ще ви помогне да сте по-продуктивни и дейни.

Дева

Чувствате се по-чуствителни към критика и всяка спънка може да ви обезкуражи. Ще ви се наложи да забавите темпото още повече и да се фокусирате единствено върху семейството и близките си. Това обаче ще ви се отрази добре и след няколко дни, прекарани с тях, ще се чувствате презаредени.

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Везни

Ако досега сте се опитвали да се занимавате с различни хобита, филми, книги и подобни дейности, тази седмица най-сетне ще се отдадете единствено на усамотение с мислите си. Ще се замислите за нещата, които бихте искали да постигнете. В същото време ще погледнете назад и ще обърнете внимание на начина, по който сте се променили през годините и на уроците, които сте научили.

Скорпион

Възможно е тази седмица да ви обземе чувство несигурност, особено на тема работа. С тези малки проблеми можете да се справите, ако подходите спокойно и овладеете първоначалния си импулс да реагирате рязко. В края на седмицата дори и да не сте успели да разрешите проблемите, ще успеете да овладеете емоциите си и да си върнете контрола над ситуацията.

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Стрелец

Тази седмица няма да бъде никак лека за вас – ще сте изправени пред промени, които могат да преобърнат живота ви. Ще ви е трудно да приемете новата ситуация. Единственото, което можете да направите, за да улесните себе си, е да се фокусирате върху всеки проблем един по един и да си дадете време да се адаптирате.

Козирог

Особено в началото на седмицата ще ви се наложи да проявите търпение и да оставите събитията сами да се развият. Макар и да е напълно в противовес на характера ви ще ви се наложи да стоите на задната седалка за следващите няколко дни, защото просто няма да има как да подобрите ситуацията. През уикенда ще имате възможност да се върнете към типичните си привички.

Как всяка зодия се справя с раздялата

Водолей

Благодарение на добрия си подход в началото на седмицата, в края й ще се насладите на добро самочувствие и настроение. През уикенда ще приоритизирате връзката си с половинката, което ще ви зареди позитивно за следващата седмица.

Риби

Ще сте раздвоени как да подходите – да се фокусирате върху заниманията, които според вас ще ви бъдат по-полезни, или да обърнете внимание на близките и семейството си. Това може да донесе доза хаос в ежедневието ви. Опитайте се още в първите дни от седмицата да си изградите план.

Какво го възбужда според зодията му

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?