Астро Мания : Зодии11 НОЕМВРИ 2016

Как всяка зодия се справя с раздялата

Стрелците се хвърлят в работа и купони, а Скорпионите бързат да заличат всяка следа от бившите от живота си

Раздялата за всеки един от нас е доста трудна. Кой как се справя в този момент обаче, зависи много от неговата зодия.

Стрелците веднага ще се заровят в рабоатата или пък нон-стоп ще са с приятели навън, докато Раците и Скорпионите ще заличат всяка следа за бившата половинка, за да не ги боли.

Овен
Овните са много импулсивни и веднага се впускат в поредното приключение. Те се записват за скачане с парашут, взимат си домашен любимец, учат да свирят на музикален инструмент – каквото и да е, само да не мислят за раздялата.

Телец
Представителите на тази зодия се обграждат с приятели и с членове на семейството, които да ги накарат да се почувстват сигурни, докато се опитват да съберат парчетата. И се отдават на глезотии – масажи, вани с ароматни масла, шопинг и срещи с приятели.

Близнаци
Налагат си да излизат с приятели, дори в момента да не им е до това. Те са наясно, че ако са заобиколени с хора, които ще ги накарат да се почувстват добре и да се забавляват, ще се съвземат по-бързо. Освен това, обичат коренните промени, като в прическата.

Рак
Веднага ще изтрият телефонния номер и всичко, свързано с екс гаджето си, защото в противен случай ще продължат да мислят за миналите дни. Веднага ще се отдадат на партите, гости на приятели и пътувания из света.

razdiala-2

Лъв
Лъвовете ще потърсят нещо, което ще им върне усещането за контрол – веднага ще започнат нов проект, ще открият нова работа, ще започнат ремонт у дома, ще открият ново хоби. Ще се заемат с всичко, което ще ги накара да чувстват, че са постигнали нещо.

Дева
Девите реорганизират целия си живот и изхвърлят всичко ненужно. Почистват, подреждат по азбучен ред, защото това им носи уют и спокойствие. На тях им е трудно да говорят за болката си с други хора, но затова пък всичко в дома им ще свети.

Везни
Флиртуват с всеки, който срещнат, но това работи само в краткосрочен план. Отдават се на всякакви успокояващи дейности – правят йога, слушат музика, четат книга, докато се наслаждават на ароматни свещи. Също така се разсейват и с работа.

Скорпион
Премахват всички следи в живота от бившите си и по никакъв начин не искат да знаят нищо за тях, защото ако разберат, че вече имат друг, ревността им ще ги убие. Също така се отдават на много физически дейности, които ще го доведат до изтощение и забрава.

Стрелец
Първите няколко дни или седмици се убеждават, че са добре и раздялата не е лошо нещо. След това обаче осъзнават, че се чувстват зле и се зариват с работа или излизат нон-стоп по купони, за да спрат да мислят и чувстват.

razdiala-1

Козирог
Старателно ще последват всеки приятелски съвет за раздялата, като ще се позабавляват и с малко черен хумор по въпроса. Не се учудвайте ако започнат да се присмиват на нещастието си и се надсмеят на ситацията, в която се намират.

Водолей
Над нещата си и се откъсват от случващото се веднага след края, но евентуално могат да поговорят с приятелите и близкуте си, тъй като това е най-добрият начин да приемат нещата и да преминат напред.

Риби
Рибите ще се отдадат на ТВ маратон. Ще изтеглят цял сезон на някой сериал, ще се обвият с най-мекото одеало у дома, ще се заредят с лакомства и ще прекарат няколко дни само в легнала поза.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година

Зодии02 ЮНИ 2019

Кои зодии са най-съблазнителни

Тези дами притежават уникален чар и сексапил

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.