Астро Мания : Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Това ще бъде седмица изпълнена с позитивни събития за Телец, Лъв и Стрелец, но за Близнаци, Водолей и Козирог идните дни няма да са чак толкова добри.

Овен

В кариерата нещата ще са турбулентни и може да възникнат проблеми с колегите. Опитайте се да не се доверявате на грешните приятели и пазете личния си живот далеч от проблемите на работното място.

Телец

Тази седмица ще преследвате идеята за баланс между личния живот и работата и трябва да признаем, ще ви се получи доста добре. У дома ще се радвате на щастливи моменти със семейството, а в кариерен план ще ви се отворят възможности за развитие.

Близнаци

Възможно е тази седмица да се поддадете на притеснението, което края на годината понякога носи. Това ще ви направи податливи да взимате прибързани и нелогични решения, така че се опитайте да премисляте по-подробно действията си.

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Рак

Очаква ви една меко казано емоционална седмица – събития в семейството ви ще предизвикат силни чувства от ваша страна, а разговорите с мъжете ще ви фрустрира допълнително.

Лъв

Късметът ще е на ваша страна и често ще ви се случват необясними щастливи случайности. Възползвайте се на максимум от тях, но не позволявайте да се вглъбите единствено в собствените си преживявания, защото ваш близък ще има нужда от вас.

Как ни влияе Марс?

Дева

Макар че седмицата се очертава да бъде силно натоварена, накрая резултатът ще ви зарадва. Ще успеете да освободите време за бъдещите си планове, а благодарение на усърдната ви работа, ще имате възможност и за кариерно развитие.

Везни

С наближаването на края на годината си давате сметка, че ситуацията, в която сте в момента не ви устройва вече и тази седмица ще потърсите начин да я промените. Точно сега ще бъде добър момент и да смените работата.

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Скорпион

С наближаването на празниците се замисляте за любовния си живот и за хората в близкото си обкръжение. Чувствате се сякаш имате нужда от промяна, но от страх да не останете сами, не я предприемате. Внимавайте тези емоции да не ви подведат и не се връщайте към връзката, която вече знаете, че е неподходяща за вас.

Стрелец

Коледа ще дойде по-рано за зодия Стрелец и много от желанията ви ще се сбъднат преди празниците. През тази седмица ще се чувствате обгрижвани и обичани, а изненадите в професионален план също няма да ви разочароват.

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Козирог

Възможно е тази седмица да сте изправени пред здравословни проблеми. Не отлагайте и се погрижете за себе си незабавно. От работата ще ви се отвори възможност за почивка – възползвайте се от нея дори и да не искате.

Водолей

Тази седмица ще сте податливи на емоциите си и това може да ви въвлече в неприятности, главно, защото сте се доверили на грешния човек. Опитайте да запазите личните проблеми лични и не разпространявайте много за проблемите си.

Риби

Ще се радвате на няколко интензивни дни, в добрия смисъл на думата. Ще се случват интересни неща постоянно и настроението ви ще се повиши значително.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?