Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ

Тази седмица, все още повлияна от планетата на комуникациите, ще бъде много спокойна за повечето от нас, затова се възползвайте от дните между 22 и 28 юли максимално.

Овен

Тази седмица ще сте във ваканционно настроение и в това няма нищо лошо – заслужили сте си си го. Позволете на тялото и ума ви да си починат и се ангажирайте с по-малко скучни и натоварващи занятия, а насочете енергията си в креативни занимания.

Телец

Меркурий ще ви кара да се чувствате спокойни, но и заради това няма да ви се иска да напускате комфорта на дома си. Настроените сте силно домошарско, затова защо не се възползвате от това? Опитайте да свършите нещо полезно из вкъщи и вложете креативност в украсата на интериора.

Близнаци

В идните дни сте готови да предприемете нещо, което отдавна искате, но не сте смеели да направите. Тази седмица ще е подходящо време да го направите. Ще изпитвате желанието да разпространите знанията си и да помагате на хората, така че ако хобито ви е свързано с това, не се колебайте да се отдадете на музата си.

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

Рак

Това лято сте тръгнали по трудния път на самоусъвършенстването и самоопознаването, все още изпитвате трудности по отношение на това, но не оставяйте това да ви разколебае. Започнали сте нещо прекрасно, доверете се на процеса.

Лъв

През дните от 22 до 28 юли ще се чувствате готови за приключения, забавления и щуротии. Оставете се на детето във вас и се впуснете в преживяването. Времето ще бъде на ваша страна.

Дева

През седмицата ще сте мотивирани да бъдете продуктивни, но уикенда изключете телефона и се отдайте на заслужената почивка. Нищо чудно и точно тогава някой любим да ви изненада с чакан отдавна жест.

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Везни

Затрупани сте с предложения как да прекарате лятната ваканция – може би е време да си изберете любимия сценарий сред тях. Използвайте свободното време, което имате, за да планирате бъдещите си пътувания.

Скорпион

Не се страхувайте да бъдете себе си тази седмица – защитете се, когато ви обвиняват незаслужено, и изтъквайте това, което правите, и си търсете похвалата. Ако се справите добре със задачите, накрая на седмицата ще бъдете възнаградени.

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

Стрелец

Тази седмица ви очаква ново начало, без значение дали ще е нов дом, нова работа или просто нова дестинация. Не се притеснявайте от непознатото и се радвайте на промяната.

Козирог

Идните дни ще са перфектна комбинация от труд и почивка – когато трябва да сте продуктивни, ще го правите с лекота и в работата ще ви върви, а през времето, отредено за релакс, ще се чувствате перфектно.

Гръмотевичната Луна на 16 юли носи съдбовни знаци

Водолей

Дори и в един момент всичко да ви се струва твърде трудно и сложно, не се предавайте. Дайте си секунда за глътка въздух и продължете напред с нова енергия.

Риби

Тази седмица усилията ви ще бъдат възнаградени. Обикновено вие сте тези, които обсипват другите с грижа, внимание и подаръци, но сега дойде и вашият ред. Радвайте се на момента и го използвайте за вдъхновение за напред.

За какво лъжат зодиите?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?