Гръмотевичната Луна на 16 юли носи съдбовни знаци

Тогава Пълнолунието и Лунното затъмнение ще съвпаднат, най-засегнати ще бъдат Козирог и Рак

На 16 юли очакваме съвпадение на Пълнолуние и Лунно затъмнение. Феномен, наречен “Гръмотевична Луна” и свързан с драматични промени, които могат да се окажат съдбовни.

Гръмотевичната Луна усилва емоционалната и интуитивна Лунна енергия многократно. Емоциите ни са обострени, а прозренията, които ще получим в този и следващите няколко дни, могат да доведат до съдбовни решения.

Пълнолунието и Лунното затъмнение на 16 юли съвпадат в знака на Козирога, което прави този небесен феномен още по-влиятелен. Причината е в сериозната натура на Козирога, знак на отговорността и на всичко дългосрочно, също така управляван от Сатурн, една от кармичните планети.

Най-силно ще усетят влиянието зодиите Козирог и Рак, подари положението на Луната в Козирог и на Слънцето в Рак. Следващите най-силно засегнати знаци ще бъдат Везни и Овен.

На 16 юли и в следващите дни всички ще се чувстваме провокирани да се потопим дълбоко в собствените си емоции. Ще премислим в какво състояние е животът ни. От какво не сме удовлетворени? Какво неизбежно трябва да се промени? Живеем ли в оковите на очаквания, които не отразяват истинските ни нужди?

Заради позицията на Слънцето в Рак, фокусът на целия този процес ще бъде върху емоциите и върху личния ни живот.

Всяко решение, до което достигнем сега, ще има дълготраен ефект. Може дори да се окаже, че ще промени хода на живота ни. Настъпването на тези големи промени може да е положително, стига да сме честни със себе си и да не изневеряваме на истинската си същност и на своите ценности.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...