Гръмотевичната Луна на 16 юли носи съдбовни знаци

Тогава Пълнолунието и Лунното затъмнение ще съвпаднат, най-засегнати ще бъдат Козирог и Рак

На 16 юли очакваме съвпадение на Пълнолуние и Лунно затъмнение. Феномен, наречен “Гръмотевична Луна” и свързан с драматични промени, които могат да се окажат съдбовни.

Гръмотевичната Луна усилва емоционалната и интуитивна Лунна енергия многократно. Емоциите ни са обострени, а прозренията, които ще получим в този и следващите няколко дни, могат да доведат до съдбовни решения.

Пълнолунието и Лунното затъмнение на 16 юли съвпадат в знака на Козирога, което прави този небесен феномен още по-влиятелен. Причината е в сериозната натура на Козирога, знак на отговорността и на всичко дългосрочно, също така управляван от Сатурн, една от кармичните планети.

Най-силно ще усетят влиянието зодиите Козирог и Рак, подари положението на Луната в Козирог и на Слънцето в Рак. Следващите най-силно засегнати знаци ще бъдат Везни и Овен.

На 16 юли и в следващите дни всички ще се чувстваме провокирани да се потопим дълбоко в собствените си емоции. Ще премислим в какво състояние е животът ни. От какво не сме удовлетворени? Какво неизбежно трябва да се промени? Живеем ли в оковите на очаквания, които не отразяват истинските ни нужди?

Заради позицията на Слънцето в Рак, фокусът на целия този процес ще бъде върху емоциите и върху личния ни живот.

Всяко решение, до което достигнем сега, ще има дълготраен ефект. Може дори да се окаже, че ще промени хода на живота ни. Настъпването на тези големи промени може да е положително, стига да сме честни със себе си и да не изневеряваме на истинската си същност и на своите ценности.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 ФЕВРУАРИ 2020

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Сиво за дамите Овен, червено за Дева, черно за Раците

Астро съвети13 ФЕВРУАРИ 2020

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Астро съвети03 ФЕВРУАРИ 2020

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Сърцето ви ще заздравее по-бързо с тези 12 цитата

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието