Астро Мания : Хороскопи21 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Тази седмица търсим баланса между семейството и кариерата

През следващите дни посрещаме не само есента, но и месеца на Везните. Под влиянието на зодията ще успеем да въведем ред в живота си, а благодарение на Меркурий уикендът ще ни зареди с нова доза самочувствие.

Овен

Седмицата е със силен сексуален заряд – началото на месеца на зодия Везни в комбинация с Меркурий в Скорпион ще ви изпълни с настроение за романс и единственото, което ще е важно за вас през идната седмица, ще е да прекарвате повече време с половинката.

Телец

Повлияни от въздействието на зодията на Везната, през следващите дни ще потърсите начин да въведете повече баланс в живота си. Погледнете как можете да въведете повече спокойствие у дома и това ще се отрази положително и върху кариерата ви. Обърнете внимание върху здравето си и това на близките ви.

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

Близнаци

Тази седмица опитайте да бъдете искрени както с половинката, така и със себе си. В началото на делника това ще ви помогне да подобрите отношенията си с партньора, а през уикенда ще можете да се отдадете на повече време за любимите си соло занимания.

Рак

Въпреки че вие сте едни от най-силно отдадените към семейството знаци в зодиака, тази седмица дава старт на месец, в който домът и близките ще заемат още по-голяма част от живота ви. През уикенда Меркурий ще повлияе на самочувствието ви и ще ви даде нужната доза смелост да преследвате целите си.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Лъв

Моментът е подходящ да преследвате кариерните си цели и да си изискате заслужено признание от страна на шефа и колегите. Меркурий ви помага да бъдете по-добри в преговорите и ви зарежда с допълнителното самочувствие, което ви е нужно, за да успеете.

Дева

Тази седмица фокусът ще падне върху финансовото ви състояние – ще потърсите начини да подобрите представянето си на работното място, но и също така ще потърсите други възможности извън работа. Използвайте уикенда, за да приоритизирате нуждите и желанията си.

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

Везни

Тази седмица започва вашият месец, но преди да сте се отдали на забавления за рождения си ден, първо помислете за финансовите си възможности и семейното си състояние. Моментът е подходящ за малки промени – дали в прическата, или в посоката, в която се развивате – изборът е напълно ваш.

Скорпион

След всички преживявания напоследък сега е ред на една напълно заслужена почивка. Времето насаме ще ви помогне да си създадете план за бъдещето и да съберете сили да го изпълните. За целта ще помогне и влиянието на Меркурий през уикенда, който ще ви подтикне да вземете действие и да защитите интересите си.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Стрелец

Отделете повече време тази седмица за онези приятелства, които сякаш сте позабравили напоследък. Погледът назад във времето ще ви помогне да си дадете равносметка и да планирате по-лесно развитието си за бъдещето. Оставете време през уикенда точно за това и планирайте следващите си месеци.

Козирог

Тази седмица ще имате възможност напълно да се отдадете на развиването на кариерата си. Бъдете уверени, изисквайте повече от себе си и от колегите и ще постигнете забележителни успехи.

Три зодии, които никога не изневеряват

Водолей

Потърсете нови начини да поработите върху себе си – инвестирайте в повече време за проучване на важните за вас теми, потърсете помощ от колегите си и прекарайте няколко допълнителни часа в офиса. Съвсем скоро ще видите и резултата от допълнителните си усилия.

Риби

Не се притеснявайте да бъдете искрени по отношение на чувствата и притесненията си пред половинката. Сега е подходящ момент да поработите върху връзката си и да откроите онези проблеми, които до сега сте пренебрегвали. През уикенда ще ви обземе креативно вдъхновение, което ще ви помогне да реализирате целите си и в кариерен план.

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?