Астро Мания : Зодии13 СЕПТЕМВРИ 2020

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

Вземете пример от една напълно различния от вас характер

Житейските уроци, които  противоположните зодии могат да научат една от друга

Противоположностите се привличат, защото имат какво да научат една от друга.

Везни и Овен

Представителите на тези зодии често изпитват проблеми в любовта. Но ако Овенът последва примера на една типична Везна и се научи да бъде по-съпричастен и дружелюбен към останалите, а пък Везните опитат да бъдат самостоятелни като Овена, то тогава и двете зодии ще открият по-лесно щастието.

Телец и Скорпион

Като типични материалисти Телците са твърде повърхности и погълнати от желанието да притежават скъпи и дори ненужни вещи. Затова и могат да вземат пример от Скорпиона, който повече се наслаждава на малките неща. Междувременно Скорпионът трябва да вземе пример от противоположния му знак, защото понякога в интереса си към спиритуалното той губи представа за реалния свят.

4 зодии, които не стават за връзка

Близнаци и Стрелец

Високо интелектуалният Близнак винаги гледа на света като на сборище от предизвикателства и загадки, които само чакат да бъдат разнищени. За сметка на това Стрелецът подхожда към живота по-лековато и запазва детската си страна, независимо от възрастта си. Двете зодии могат да научат много една от друга: Близнакът – как да се наслаждава на по-малките неща и да се забавлява повече, а Стрелецът може да се научи как да бъде по-практичен и хитър като неговата противоположност.

Житейските уроци, които  противоположните зодии могат да научат една от друга

Рак и Козирог

Козирогът има какво да научи за любовта и комуникацията с близките от своята противоположност, Рака. Студеният и вечно сериозен знак има нужда да позволи понякога емоциите му да вземат кормилото, докато Раците могат да вземат пример от Козирозите и да потърсят по-добър баланс между отношенията с близките и грижата за себе си.

Три зодии, които никога не изневеряват

Лъв и Водолей

И тази група противоположности им трябва повече баланс в любовта – огненият Лъв, който винаги посреща хората с отворени обятия и се раздава за тях, може да вземе пример от много по-студения и често резервиран Водолей. Обратното също важи – Водолей трябва да открива себе си повече пред близките и половинката.

Житейските уроци, които  противоположните зодии могат да научат една от друга

Дева и Риби

Девата е толкова вманиачена по детайлите, че често забравя по-голямото и истински важното в живота. От друга страна Рибите пък са толкова ориентирани към целите, който искат да постигнат, че дори често не обръщат внимание на случващото се около тях. Но ако двете зодии вземат пример една от друга, ще открият перфектната среда.

Какви мъже привличате според зодията си?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Ново начало според китайския хороскоп за 2020 година
Зодии25 ОКТОМВРИ 2020

Гайд за оцеляване по време на ретрограден Меркурий

Да превърнем онова неприятно време от годината в ползотворен период

Жените от тези зодии не ги бива във връзките
Зодии18 ОКТОМВРИ 2020

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Или как жените от тези зодии саботират късмета си в любовта

Love it or hate it: Зодиите и Свети Валентин
Зодии16 ОКТОМВРИ 2020

Новолуние във Везни ще донесе вълнуващи промени

Четири ще са най-силно засегнатите зодии