Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.

Решението да сложим край на сериозна връзка е сложно и отнема време.

Но зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.

ОВЕН
Когато си дадете сметка, че партньорът ви ви отегчава. Вашият живот е пълноценен само тогава, когато в него има плам и ентусиазъм, което с пълна сила важи и за любовта.

ТЕЛЕЦ
Когато партньорът ви не уважава вашите граници и не ви дава чувство за стабилност. Ако връзката ви стане непредсказуема, щастието става невъзможно.

БЛИЗНАЦИ
Ако вече няма какво да си кажете. Оживените разговори и споделеното любопитство към живота е движещата сила за зодия Близнаци в любовта. Затова интелектуалното отдръпване обикновено е сигнал, че идва краят.

4 зодии, които обичат лошите момчета

РАК
Ако се налага да избирате между партьора и семейството си. За един типичен Рак родителите и останалите роднини са опора, смисъл и неразрушима емоционална връзка.

ЛЪВ
Пренебрежението убива любовта ви. Лъвът може да толерира партньор, който се нуждае от някакво лично пространство. Но ако това прерастне в очевидно игнориране, връзката е изчерпана.

ДЕВА
Да се чувствате неразбрани и отхвърлени. Девите са чудаци, които нямат нужда някой да ги напада за това. Ако например Девата постоянно чисти, а половинката й открито се дразни от това всеки път, по-добре е двойката да се разпадне.

За какво лъжат зодиите?

ВЕЗНИ
Скандалите и грубостта са нещо, с което зодия Везни никога не се примиряват. Честите различия, споровете, агресивното отношение от страна на партньора обикновено скоро става повод те да си тръгнат.

СКОРПИОН
Предателството е непростимо за Скорпиона. Не е нужно дори да става дума за секс. Партньор, който пази тайни, не спазва дадената дума или си позволява флиртове извън двойката няма място до този емоционален знак.

СТРЕЛЕЦ
Когато се чувства притиснат и контролиран, Стрелецът си тръгва. През целия си живот той остава малко дете, което има нужда да играе на воля. Честни са, но свободолюбиви.

Това са най-трудните за обичане зодии

КОЗИРОГ
Когато си дадете сметка, че партньорът ви не споделя вашите основни ценности: семейство, дом, ясни цели. Козирогът не може да търпи половинчатите отношения, и колебанията, свързани с общото бъдеще. Трябва му солиден партньор, който като него се стреми към традиционен и уреден начин на живот.

ВОДОЛЕЙ
Водолеят си тръгва, когато половинката му започне да му дотяга с ограниченото си мислене. Тези хора са новатори, бунтари, добронамерени, но и верни до край на собствените си разбирания.

РИБИ
Независимо на колко години са, Рибите се нуждаят от романтика в отношенията си. Когато връзката затъне в рутина и битови проблеми, когато Рибите се почувстват като даденост, когато партньорът престане да споделя мечтите им, интимността е разрушена.

Най-неверните мъже според зодията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни

Астро съвети07 АВГУСТ 2019

Кои зодии ви привличат най-силно?

Химията помежду ви винаги е силна, независимо дали от това може да излезе стабилна връзка