Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари

Водолей, Козирог и Лъв са сред най-големите късметлии тази седмица

Това е последната седмица, в която няма да бъдем засегнати от ретроградния Меркурий, и следователно имаме последен шанс да свършим всички ангажименти, свързани с кореспонденция, пътуване и технологии.

Овен

Тази седмица ще сте на вълна излизания с приятели и забавления – доколкото можете да им се насладите предвид обстоятелствата. Възползвайте се от самочувствието, което ще ви придружава през идните дни, и започнете работата върху целите си.

Телец

Време е да предприемете действие и да преследвате целите и мечтите си. Тази седмица е перфектният момент да започнете, след като започва месецът на Водолея, който за вас ще бъде особено успешен. Промените ще станат очевидни още в края на седмицата, когато ще забележите позитивно развитие на работното място.

2021 година ще е трудна за любовта на тези зодиакални двойки

Близнаци

Очаква ви сезон на промени скоро, затова и тази седмица е подходящ момент да поставите основите за тях. Съсредоточете се върху работата и се доверявайте на инстинкта си. През уикенда оставете време за хобитата си и за самоусъвършенстване.

Рак

Тази седмица можете да позабравите за проблемите и да приемете голяма доза любов. Влиянието на Марс и Юпитер в Телец ще ви сближи още повече с най-любимите ви хора, а през уикенда Слънцето и Сатурн в съвпад ще ви заредят със силна сексуална енергия.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари

Лъв

Опитайте да откриете баланса между любовния си живот и работата, защото през тази седмица ще ви върви и в двете сфери. По средата на делника започва месецът на Водолея, който ще ви донесе романтично настроение. Същевременно вторник ни очаква Марс и Юпитер в Телец, който за вас ще донесе мотивация да положите усилия за повече успехи в кариерата.

Дева

Влиянието на Юпитер ви носи позитивна нагласа и ви помага да въведете живота си в ред. Погрижете се за малките детайли от ежедневието, които понякога остават пренебрегнати в бързината. След като сте изчистили всички въпросителни през делника, уикендът ще ви даде възможност за заслужена почивка.

Везни

Седмицата ще бъде емоционална, но с положителен тон. Отдайте се на влиянието на Юпитер и Марс в Телец и си дайте повече време с близките и половинката. Бъдете готови за изненади, посрещайте новите възможности с позитивна нагласа и оставете авантюристичната ви страна да засияе.

Скорпион

За вас седмицата ще бъде най-трудна, затова забавете темпото и се изправяйте пред всяка задача постепенно. За да си гарантирате успехи, потърсете помощ от близките си, но разчитайте главно на собствения си инстинкт при взимането на решения. През уикенда емоциите ви може закратко да излязат извън контрол заради съвпада между Слънцето и Сатурн.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари

Стрелец

Три седмици след началото на новата година, започва и вашето ново начало. Сега е моментът да обърнете нова страница и да поставите основи за успехите по-нататък. След продуктивния уикенд бъдете отворени към комуникация през делника и му се насладете напълно.

Козирог

Месецът, под влиянието на вашия знак, и в последните си дни продължава да ви носи късмет и през тази седмица ще усетите това най-силно във финансов план. По средата на делника, когато Марс и Уран се срещат в Телец ще се почувствате по-уверени в себе си от всякога и това ще ви настрои да прекарате повече време в забавления с близките.

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Водолей

Началото на вашия месец ще ви помогне да отбележите няколко стъпки напред към целите си. Ще се радвате на положително развитие както в любовта, така и в кариерата. През уикенда ще усетите влиянието на Слънцето в съвпад със Сатурн и това ще ви зареди със самоувереност и готовност за промяна.

Риби

Време е за релакс и презареждане. Седмицата няма да е особено продуктивна, но в това няма нищо лошо. Отдайте се на заслужена почивка и прекарайте повече време у дома със семейството. Не забравяйте да се погрижите за здравето си, което ще бъде уязвимо през уикенда.

Кой ще бъде най-щастливият ви ден през 2021 година според зодията?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?