2021 година ще е трудна за любовта на тези зодиакални двойки

Не започвайте връзка със Скорпион, ако сте Лъв

2021 година ще е трудна за любовта на тези зодиакални двойки

От коя зодия да стоите далеч през новата година?

Има някои зодиакални двойки, които никога не могат да създадат стабилна връзка заедно, защото различията им са твърде големи. Но за тези зодии, дори и иначе да са съвместими, връзката им през 2021 година ще бъде истински кошмар.

Овен – Дева

Тази година Овенът е готов за големи неща, много отговорности и още повече постижения. Заради всички ангажименти в професионален аспект той няма да успее да даде достатъчно от себе си за връзката с Девата, с която по принцип трудно създава стабилни отношения. Различията между двете зодии ще станат още по-очевидни, когато и двете страни не полагат достатъчно усилия във връзката.

2021 година ще е трудна за любовта на тези зодиакални двойки

Телец – Водолей

Телецът търси баланса и спокойствието след турбулентната 2020 година, а във връзката с Водолея ще намери точно обратното. Водният знак жадува за приключения и годината ще му предложи множество възможности да остави щурата си страна да засияе. Което би било страхотно, ако Телецът не го дърпаше назад.

Три зодии, които са патологични лъжци

Стрелец – Телец

Подобно на ситуацията с Водолея, Телецът няма да е щастлив и в тази връзка, заради различията в нагласата между двете зодии тази година. След дълго време между четирите стени Стрелецът няма търпение да се впусне в забавления и пътуване, а Телецът, който вече иска да се установи и да започне сериозна връзка, само ще отегчи Стрелеца.

Близнаци – Риби

Тези две зодии поначало са трудна комбинация, но тази година различията между тях ще бъдат още по-разривни. Близнакът се бори с проблеми със самочувствието и през 2021 година ще прекара повече време търсейки своята идентичност и преследвайки своите мечти. Силно емоционалните Риби, които през тази година ще жадуват за подкрепа от половинката си повече от всякога, няма да открият това в Близнака и връзката им само ще засили изпитанията за всеки от тях.

2021 година ще е трудна за любовта на тези зодиакални двойки

Козирог – Близнаци

Няма да учудим никого, когато кажем, че представителите на зодия Козирог и тази година ще се фокусират върху кариерата. Но 2021-ва ще е още по-натоварена от останалите години и Козирозите няма да имат време и сили да инвестират в любовта. Единственото изключение ще бъде, ако открият човека, който да им даде стабилната връзка, която жадуват, а крайно несъвместимата с тях зодия Близнаци вероятно не може да им предложи това.

Рак – Везни

По принцип тази двойка звучи много логична – Ракът, който обича да дава всичко за обекта на любовта си, с Везните, които обичат да получават внимание и грижи. Тази формула няма да проработи през 2020г., когато Ракът е силно решен да постави себе си на първо място и да се фокусира върху работата и самоусъвършенстването. Везните ще се почувстват изоставени от Рака и проблемите между тях бързо ще възникнат.

Лъв – Скорпион

Двете зодии са силно драматични и носят експлозивна сексуална енергия във връзките си. Тази година обаче нито един от двата знака няма да иска точно това в живота си. И Лъвът, и Скорпионът ще търсят спокойствието и стабилността в любовта, а за съжаление, няма да успеят да ги открият във връзката си заедно.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Новолунието ще постави връзките ни на изпитание
Астро съвети11 АПРИЛ 2021

Новолунието ще постави връзките ни на изпитание

Новата Луна утре ще донесе промени в отношенията ни с най-близките

Важните уроци за живота, които всяка зодия трябва да научи
Астро съвети04 АПРИЛ 2021

Важните уроци за живота, които всяка зодия трябва да научи

Вашата мантра според знака, под който сте родени в пет думи или по-малко

Пълнолунието във Везни ще ни донесе повече щастие в любовта
Астро съвети26 МАРТ 2021

Пълнолунието във Везни ще ни донесе повече щастие в любовта

Три са зодиите, които ще се възползват максимално от позитивното влияние на Луната

Пълнолунието този месец има мощна възстановяваща сила
Астро съвети27 ФЕВРУАРИ 2021

Пълнолунието този месец има мощна възстановяваща сила

Кои зодии ще бъдат най-силно засегнати?