Седмичен хороскоп от 17 до 23 май

Седмицата е предимно позитивна, но в случая на зодии Близнаци и Водолей се очакват неприятности

Тази седмица е като затишието преди бурята – малко преди началото на ретроградния Меркурий най-много щастливи моменти ще изпитаме чрез комуникацията с близките и излизанията.

Овен

Тази седмица ще имате възможност да се насладите на позитивен развой в сферата на комуникациите. Благодарение на влиянието на Слънцето в Близнаци и на ретроградния Сатурн, разговорите ще текат по-лесно през следващите дни, а времето, което ще прекарате с приятелите, ще ви зареди с енергия и оптимизъм.

Телец

Следващите дни ще бъдат емоционални заради Луната под влиянието на зодия Лъв, но опитайте да овладеете чувствата си, защото на работа ще имат нужда от вас, а ако си изиграете картите правилно, ще получите допълнително парично възнаграждение.

Да се посмеем: Как се държат зодиите, когато са пияни

Близнаци

Тази седмица най-сетне започва вашият месец и той ще ви донесе силата да гледате позитивно дори на лошите ситуации. Вземете си поука от това, което се случва около вас и се оставете на течението. Голяма упора ще ви окаже партньорът ви, затова потърсете помощ в трудните моменти от него.

Рак

За вас влиянието на предстоящия ретрограден Меркурий ще започне да се усеща още тази седмица и ще ви накара да забавите темпото. Фокусирайте се върху себе си и прекарайте повече време насаме. Изключение прави уикендът, когато ще е подходящ момент за любов и флиртове.

Седмичен хороскоп от 17 до 23 май

Лъв

Благодарение на Слънцето в Близнаци отново погледите ще са насочени към вас тази седмица. През делничните дни ще ви върви особено много в професионален план, но през уикенда ретроградният Сатурн ще повлияе позитивно и на любовния ви живот.

Дева

Доверете се на интуицията си тази седмица, когато става дума за работни дилеми. Вашата амбиция и отдаденост ще ви помогнат да се изкачите по-високо в кариерната стълбица. Внимавайте какви избори ще направите през уикенда, когато Меркурий образува квадрат с Нептун.

Тези три знака са щастливците на зодиака

Везни

Със Слънце в Близнаци и Луна в Лъв социалният ви живот ще просперира – излизайте с приятели, насладете се на безгрижни флиртове и прекарайте възможно най-много време извън дома. През уикенда си освободете няколко часа за планиране и приотизиране преди ретроградният Меркурий да ви застигне.

Скорпион

Седмицата е щастлива за връзките ви заради Луната в Лъв и ретроградния Сатурн. В личния си живот ще се радвате на повече време с близките, а през уикенда ще сте на вълна романтика и секс. Единствена спънка през следващите дни могат да бъдат притесненията ви заради парични проблеми.

Седмичен хороскоп от 17 до 23 май

Стрелец

Въпреки че домошарят, който се крие във вас, може да е започнал да се обажда, тази седмица ви съветваме да прекарате възможно най-много време навън с приятели. Благодарение на Слънцето в Близнаци такава възможност ще ви се отдаде и тя ще ви зареди с енергия за предизвикателствата напред.

Козирог

Докато повечето зодии тази седмица се възползват от добрите възможности за излизания с приятели, вие ще съсредоточите вниманието си главно върху работата и трудът ви скоро ще бъде възнаграден. Извън работните часове се занимавайте с любимите си хобита и бъдете креативни.

Важните уроци за живота, които всяка зодия трябва да научи

Водолей

Отдайте се на малко заслужена почивка тази седмица. Въпреки че много неща може да се объркат заради ретроградния Сатурн, потърсете вдъхновение как да се справите с проблемите от близките си и по-специално от половинката, с когото отношенията ви ще бъдат отлични и през следващите дни.

Риби

В последната седмица преди ретроградния Меркурий ще сте вдъхновени да изчистите всички задачи от списъка, за да се изправите пред трудностите с мотивация. През уикенда късметът ще е на ваша страна и ще ви позволи да придобиете повече самочувствие в себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?