З зодии, които ще разбият сърцето на Телеца

+ 3 зодии, които са неговите сродни души

Романтиката не е чужда на дамите и господата от зодия Телец.

Като представител на земните знаци в зодиака Телецът винаги е възприеман като по-студен човек и отдръпнат от останалите. Но в действителност той търси любовта повече, отколкото някой може да предположи.

Жената Телец ще те накара да се влюбиш в нея при първата среща, а Везните са уникални с чаровността си

Затова и е важно Телецът да избягва тези три зодии, които ще разбият сърцето му:

Близнаци

Ако един Телец си търси обект за лятна авантюра, Близнаците са перфектният кандидат. Тяхната забавна страна действа положително на земния знак… но за кратко. За съжаление, двете зодии имат толкова различни виждания за света, че отношенията им трудно се задържат за дълго.

Волните Близнаци не са създадени за дългите и отдадени връзки, за които Телецът жадува, което прави рискът от изневяра между двамата опасно висок.

Стрелец

Често в началото всичко изглежда добре между двойката от Стрелец и Телец, но дайте им време – скоро връзката им ще претърпи неприятен обрат.

Докато двете зодии се привличат на ментално ниво и Телецът се влюбва в интересния начин на мислене на партньора си, Стрелецът вече е започнал да се отегчава и да търси разнообразие. Така, докато в крайна сметка връзката не стигне до необратим край, а Телецът не остане с разбито сърце.

Водолей

В случая с връзките с Водолея няма да отнеме много преди Телецът да осъзнае, че е направил грешка, когато е започнал отношенията. Фундаменталните им различия си проличават още на най-първично ниво.

Но понеже и двете зодии са упорити, краят на тази връзка е бавен и болезнен. Въпреки че Водолеят не би изневерил или нарочно наранил партньора си, безразличието му предизвиква много по-голяма травма за Телеца.

Телецът в любовта: романтика и непоклатима лоялност

З зодии, които ще разбият сърцето на Телеца

Ето кои са и сродните души на Телеца:

Дева

Два земни знака означава двойна доза от един и същи начин на мислене. И Девата, и Телецът обичат тихата любов, която си е само за тях, а вътрешният свят на връзката им е светилище, до което са допускани само те.

Двете зодии са много практични по душа и много устремени към успехите, затова и тези двойки обикновено успяват заедно да постигнат големи неща. Девата и Телецът стават добри бизнес партньори и доказват, че дори правилото “не смесвай работата с удоволствието” има изключения.

Везни

Въпреки че тази двойка не изглежда толкова очевидна, благодарение на силното влияние на Венера при тези две зодии, те сформират неразрушима връзка.

Двата знака са идеалисти и са готови да дадат всичко от себе си, за да получат най-доброто – както в любовта, така и във всичко друго. Затова и Везните, и Телецът се раздават във връзката си заедно. Същевременно те споделят много интереси и това прави отношенията им съвсем безпроблемни.

Риби

Тези две зодии формират силни и стабилни отношения, които обикновено стоят в основата на щастливите семейства.

Телецът е упората, от която чувствителните Риби се нуждаят, а водният знак пък носи романтиката във връзката и учи Телецът да се наслаждава повече на живота и малките моменти.

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията