Астро Мания : Зодии29 АПРИЛ 2017

Телецът в любовта: романтика и непоклатима лоялност

Или защо никога да не подценявате тази зодия в любовта!

Познаваме Телците като земни, практични и много упорити. Обичат добрата храна, а понякога са и доста мързеливи.

Не се говори много обаче за Телците като любовници – а истината е, че хората от този знак притежават такава лоялност, каквато никоя друга зодия не може да конкурира! В това отношение с тях могат да се сравняват само Скорпионите.

Когато един Телец срещне половинката си, няма нещо на света, което не би дал или пожертвал в името на връзката. Човекът, който прави Телеца щастлив, ще се радва на непоклатима лоялност и преданост. Телецът е всеотдаен, а също така и много постоянен в чувствата си.

С мъж от зодия Телец няма причина да си занимавате ума с въпроси дали не се заглежда по други жени. Телецът е верен и разумен. Той твърдо вярва, че не си струва да застрашава една стабилна и удовлетворяваща връзка с импулсивни залитания.

Телците са много етични и никога не правят нещо наполовина.

Впрочем, те са такива във всяка една сфера на живота си, включително в работата си. Нямат навика да обещават нещо, а след това да забравят. Много са съвестни към поетите задължения и не вярват, че има смисъл нещо да се прави “пет за четири”. В личните връзки е абсолютно същото, защото веднъж решат ли, че нещо или някой си струва, те влагат цялата си енергия, за да може нещата да се получат, и с удоволствие биха носили любимия човек на ръце.


Прочутият Телешки инат има и добра страна.

Телците имат лоша слава заради ината си. Наистина, тази черта от характера им често работи срещу собствените им интереси. В други случаи обаче, може да бъде най-голямата им сила. Защото другата страна на ината се нарича упоритост. Телците са непоклатими, когато искат нещо, когато вярват в нещо, когато обичат и когато имат ясна цел. Тогава са готови, ако трябва, да се изправят сами срещу целия свят, за да се борят за своето, и окото им няма да трепне.

И накрая, Телците дълбоко в себе си са любящи, нежни и силно романтични хора. Да не забравяме, че знакът е управляван от Венера, което прави Телеца ценител на всичко хубаво, рафинирано и носещо удоволствие. Хората от тази зодия са ценители на хубавата храна, на музиката, на доброто вино. С тях можете да очаквате прекрасни романтични вечери, както и щедри подаръци.

Затова, ако имате в живота си Телец, оценявайте неговата вярност и това, че е непоклатим в любовта и подкрепата си към вас! Да, понякога неговото упорство ще ви къса нервите, но това е нищо в сравнение със стабилността, която половинката ви Телец може да ви предложи. А това е нещо, което срещаме достатъчно рядко.

Телец, Рак и Скорпион са трите зодии, които страдат най-тежко след раздяла.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии04 ЮЛИ 2019

За зодия Рак семейството е всичко

И още 10 неща, които ще ви помогнат истински да ги опознаете

Зодии29 ЮНИ 2019

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година