Астро Мания : Зодии15 НОЕМВРИ 2018

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

Щастливи са само във връзка

Хората от тези четири зодии много трудно постигат щастието, когато нямат човек до себе си.

За тях партньорството е толкова важно, че ако са необвързани, са или постоянно изнервени, или потиснати. Ето кои зодии не могат да живеят без любов.

ОВЕН
Изненадани сте, нали? Овните са известни с независимия си характер. И действително те никак обичат някой да ги командва. Но и не обичат да са сами. Колкото и самоуверени да са, признанието на любимият човек е онова, което ги допълва и ги прави истински щастливи. Имат нужда да ги поставят на първо място, да ги виждат като герои и да им се възхищават. Затова щастието им никога не е пълно, ако не са влюбени.

ТЕЛЕЦ
Представата на Телеца за собствената му себестойност като човек е тясно свързана с това да се нуждаят от него. Хората от тази зодия имат потребност да подкрепят, обгрижват и направляват. Те са истински традиционалисти, за които щастието задължително минава през стабилна връзка и уютен дом. Без това те живеят с мъчителното чувство, че животът им е празно лутане.

ВЕЗНИ
Това е знакът на партньорствата, който управлява седми дом, дома на брака. Везните са “проектирани” да бъдат част от двойка. Прекрасни партньори са, защото в природата им е заложено да ухажват, очароват и обгрижват, а това да направят компромис не им тежи. Когато са сами, те лесно се отчайват. Същото е и когато са в двойка, но усетят, че партньорът им ги приема за даденост и повече взема, отколкото дава. Тогава могат много да ви изненадат, защото стават отмъстителни.

РАК
Хората от тази зодия имат излишък от емоционална енергия. Ако нямат половинка, задължително трябва да канализират тази енергия другаде и обикновено се вкопчват в децата, в приятелите или в роднините си, като рискуват да станат много досадни. Имат огромна нужда да се грижат за някого, но и да бъдат обгрижвани. Самотните Раци обикновено са още по-затворени от обикновено, склонни към депресия и към озлобление.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година

Зодии02 ЮНИ 2019

Кои зодии са най-съблазнителни

Тези дами притежават уникален чар и сексапил

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.