Астро Мания : Зодии15 НОЕМВРИ 2018

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

Щастливи са само във връзка

Хората от тези четири зодии много трудно постигат щастието, когато нямат човек до себе си.

За тях партньорството е толкова важно, че ако са необвързани, са или постоянно изнервени, или потиснати. Ето кои зодии не могат да живеят без любов.

ОВЕН
Изненадани сте, нали? Овните са известни с независимия си характер. И действително те никак обичат някой да ги командва. Но и не обичат да са сами. Колкото и самоуверени да са, признанието на любимият човек е онова, което ги допълва и ги прави истински щастливи. Имат нужда да ги поставят на първо място, да ги виждат като герои и да им се възхищават. Затова щастието им никога не е пълно, ако не са влюбени.

ТЕЛЕЦ
Представата на Телеца за собствената му себестойност като човек е тясно свързана с това да се нуждаят от него. Хората от тази зодия имат потребност да подкрепят, обгрижват и направляват. Те са истински традиционалисти, за които щастието задължително минава през стабилна връзка и уютен дом. Без това те живеят с мъчителното чувство, че животът им е празно лутане.

ВЕЗНИ
Това е знакът на партньорствата, който управлява седми дом, дома на брака. Везните са “проектирани” да бъдат част от двойка. Прекрасни партньори са, защото в природата им е заложено да ухажват, очароват и обгрижват, а това да направят компромис не им тежи. Когато са сами, те лесно се отчайват. Същото е и когато са в двойка, но усетят, че партньорът им ги приема за даденост и повече взема, отколкото дава. Тогава могат много да ви изненадат, защото стават отмъстителни.

РАК
Хората от тази зодия имат излишък от емоционална енергия. Ако нямат половинка, задължително трябва да канализират тази енергия другаде и обикновено се вкопчват в децата, в приятелите или в роднините си, като рискуват да станат много досадни. Имат огромна нужда да се грижат за някого, но и да бъдат обгрижвани. Самотните Раци обикновено са още по-затворени от обикновено, склонни към депресия и към озлобление.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии20 НОЕМВРИ 2018

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване

Зодии21 СЕПТЕМВРИ 2018

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

Пазят достойнството си и умеят да затворят вратата към миналото

Зодии20 СЕПТЕМВРИ 2018

Кое е слабото място на всяка зодия?

Телецът не може да живее без хубава храна, Рибите - без популярността

Зодии03 СЕПТЕМВРИ 2018

Лоялността е това, което прави жената Дева изключителна

Тя няма да използва трикове, за да ви впечатли, и никога няма да ви измами