Тъмната страна на всяка зодия

Разкриваме тъмните страни на всяка зодия

Не бихме нарекли тези страни на всяка зодия лоши, но пък често точно тези черти на знаците отблъскват близките им от тях.

Овен

Първият знак от зодиака е управляван от планетата Марс, позната в някои култури като олицетворение на Бога на войната. Затова и те са много страстни и властни, лесно избухват и обичат да контролират останалите… особено половинката си.

Телец

Управляван от Венера, планетата на любовта и красотата, Телецът прави всичко с много страст и търсят красотата във всеки детайл. С това си качество, обаче, понякога биват възприемани като повърхностни, но в очите на Телеца те просто искат най-доброто за себе си.

Близнаци

Само от начина, по който изобразяваме този знак, можем да осъзнаем какъв е техният характер – двойнствен, често дори двуличен. Различните страни на Близнаците си противоречат и обикновено едната от личностите, които живеят в този знак, е по-тъмна, обича опасността и не се интересува от чувствата на другите.

Тъмната страна на всяка зодия

Рак

Когато един Рак се почувства несигурен в себе си или в отношенията с близките си, той може напълно да се промени. Тъгата го обзема напълно и започна да се държи съвсем различно от преди. Озлобява се и става алчен и груб.

Лъв

Тази зодия е известна със силната си увереност и гордост и тяхната тъмна страна е свързана с това. През повечето време, макар и прикрито, те се опитват да властват на другите и да им докажат, че те са най-добрите. С това обаче не се замислят как биха могли да стъпкат чуждото самочувствие.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Дева

Въпреки че през повечето време изглеждат много подредени и сериозни, в тях се крие доста потаен характер. Те преценят всеки човек и според първоначалното си мнение може да го съдят до края на връзката си с него, често дори правят мръсно на тези, които не са харесали от пръв поглед.

Везни

Независимо от факта, че те са възприемани като най-праведните и примерните сред зодиите, истината е, че понякога те са склонни да изневерят в търсене на любовта.

Скорпион

Леко манипулативни и потайни, Скорпионите често са възприемани като черните овце на зодиака. Макар и наистина да имат тъмна страна, склонна към манипулация над другите, те го правят съвсем несъзнателно.

Тъмната страна на всяка зодия

Стрелец

Те обичат свободата и приключенията, което често ги прави несериозни. Трудно им е да поддържат приятелства, защото едно гласче в мислите им ги кара да зарежат всичко и всички в името на новите преживявания, независимо какво ще прецени това на другите.

Козирог

Често са гледани с лошо око от останалите и има причина за това. Козирозите могат да бъдат много безсърдечни, груби и студени, особено към тези, които не са им полезни.

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Водолей

Непостоянността и свободолюбивостта им ги прави нелоялни, затова и често Водолеите предават близките си. Тяхната тъмна страна ги влече, така че понякога дори не се чувстват зле за избора си.

Риби

Нараните ли някой от зодия Риби, можете да сте сигурни, че повече няма да видите нежната и мила страна на този човек. Напротив, те ще насочат цялата си негативна енергия срещу вас и никога няма да ви простят. Склонни са към злопаметност и често търсят отмъщение.

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

Какво различните зодии никога не прощават

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията