Астро Мания : Зодии29 ОКТОМВРИ 2019

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

Ето кое е най-лошото, което можете да очаквате от тях в една връзка

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

Връзките никога не са били нещо лесно, но с мъжете от всяка зодия можете да очаквате съвсем различен тип неприятности.

Кои са най-лошите черти на всеки знак, що се отнася до любовта? Може би след като научите, ще ви е по-лесно да не ги приемате твърде навътре и да се справяте с напрежението, което понякога възниква във връзката ви.

Мъжът Овен
Тъжната истина е, че той е убеден, че е по-добър от вас във всяко едно отношение. Овенът е алфа мъжкар с огромно его. Предприемчив и безстрашен е – типичният Овен успява във всичко, с което се захване, но обратната страна на медала е, че съзнава превъзходството си и презира всички останали. Трудно ще получите от него разбиране, зачитане и емоционална подкрепа.

Мъжът Телец
Дори след години с този мъж, ще се чудите дали ви е допуснал истински до себе си. Телците са упорити хора със силна воля, но в същото време се страхуват да не бъдат наранени или предадени. Инатливи са и им е много трудно да се доверяват, до степен на параноя. Освен това, ревниво пазят личната си територия и свободата си, така че е много вероятно често, по някакъв начин, да ви карат да се чувствате отхвърлена.

0102003_1_1_10

Мъжът Близнаци
Типична жертва на синдрома на свраката, която е неудържимо привлечена от всичко шарено и лъскаво, този мъж ще ви накара да се чувствате като принцеса в ранния етап на връзката ви, когато сте му все още интересна. Скоро обаче идва внезапното охладняване и фазата, в която не ви остава нищо друго, освен да гледате как се ентусиазира от поредните нови запознанства. Близнакът е като телевизор, който превключва от един канал на друг. С него никога няма да се чувствате като единствената жена в живота му.

Мъжът Рак
Неговият проблем е огромната му нужда да бъде обичан и обгрижван, съчетана със също толкова огромна несигурност. Този мъж сякаш сам търси доказателствата за това, че не го цените и обичате достатъчно. В това отношение е типичен мазохист. Обвиненията и смените на настроения ще бъдат ваш постоянен спътник в тази връзка.

Мъжът Лъв
Суетата му е огромна, а желанието да му се възхищават понякога води до погазването на всякакви граници. Казано простичко, Лъвът често флиртува безогледно с други жени. Задявките му може и да не водят до нищо сериозно, но пак са достатъчни да наранят достойнството на половинката му. Връзката с него може да ви кара непрекъснато да се питате дали изобщо сте достойна да ви обича, след като вашето внимание му е толкова недостатъчно.

1

Мъжът Дева
Ако не носите на критика, никога не се захващайте с мъж Дева. Повечетo хора осъзнават факта, че всички имаме своите недостатъци и се случва да грешим. Но не и Девите, особено мъжете. Липсата им на всякакво великодушие е смазваща, не прощават нито един дребен недостатък, а критиката им е остра и безпощадно точна. Дори когато нямат намерение да ви засегнат дълбоко, забележките им “жилят” твърде болезнено.

Мъжът Везни
Флиртаджия, който е майстор в избягването на отговорност. Везните са очарователни, а флиртът е втората им природа, макар че хич не им се занимава с последствията от това. Този мъж завъжда рояк от обожателки където и да отиде, след което ще се прави на невинен и ще ви обясни, че те сами идват при него. Не е злонамерен, но иска всичко в живота да е леко и приятно. А това означава, че когато трябва да се вземе решение и да се прояви категоричност, по-добре да не го търсите.

Мъжът Скорпион
Труден за опитомяване манипулатор, който по високото си самочувствие прилича на Овена (и двата знака са управлявани от Марс). Има магнетично излъчване и му е лесно да омае една жена, но е трудно да я заобича истински. Това, което за вас е голямата любов, за него вероятно е просто пореден експеримент, с който да докаже собственото си превъзходство над останалите.

Мъжът Стрелец
Чаровен, интелигентен и безкрайно свободолюбив, Стрелецът е типичен Казанова. Да завърти главата на една жена за него не представлява трудност. Той е изкусен бъбривец и сваляч, но има алергия към всичко “сериозно”. Трудно можете да го ангажирате в сериозен разговор, камо ли в сериозна връзка. А по-лошото е, че дори след като ви е наранил, нямате сили да му обърнете гръб – с невинния си поглед на пораснало дете може да ви омайва отново и отново, докато разбие сърцето ви съвсем.

3

Мъжът Козирог
Жената, която се нуждае от романтика и емоционална подкрепа, няма шанс да изтърпи мъжа Козирог. Той извежда понятието студенина на ново ниво. В чувствата си е по-пестелив от повечето хора, освен това не обича да демонстрира или обсъжда емоциите си, така че да имате връзка с него е малко като да имате връзка с неодушевен предмет. Често ще ви измъчва подозрението, че кариерата и материалните придобивки за него са по-важни от вас… и може да се окажете права.

Мъжът Водолей
Флиртът с него може да бъде опасно занимание, тъй като Водолеят изглежда и е добряк, но в същото време естественото му състояние е да запазва дистанция. Чарът му може да ви подведе и да се окажете във връзка с човек, който изобщо не е готов да ви се посвети така, както вие на него. Той е като учен, който наблюдава и анализира околните, без да влага всичките си емоции. Резултатът е, че с него ви е забавно, но се чувствате самотна.

Massimo-Dutti-Spring-Summer-2014-New-York-City-Collection-02

Мъжът Риби
Умен, прозорлив, той “чете” душите на хората като на длан и това често го прави самотен. Мъжът Риби притежава най-развитото въображение и интуиция в целия зодиак. Нищо чудно, че за него собствените му фантазии са по-вълнуващи, отколкото истинската жена до него. Приема връзките за даденост и може буквално за един миг да се разколебае в чувствата си и да изстине към вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март
Зодии14 АВГУСТ 2020

Използвайте периода на ретроградния Уран, за да постигнете мечтите си в кариерата и любовта

Планетата на иновациите ще е ретроградна четири месеца

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август
Зодии05 ЮЛИ 2020

Пълнолунието и лунното затъмнение ще провалят връзките ни

Частичното затъмнение се случва в зодия Козирог

Зодиите, които нямат късмет в любовта
Зодии03 ЮЛИ 2020

Зодиите, които нямат късмет в любовта

Често може да чуете представителите на тези знаци да се оплакват на приятелка как още една връзка се е провалила.

Слънчевото затъмнение в първия ден на лятото носи решаващи промени
Зодии20 ЮНИ 2020

Слънчевото затъмнение в първия ден на лятото носи решаващи промени

Затъмнението съвпада със слънцестоенето и началото на лятото