Тялото на Емили Ратайковски

Диети, упражнения и много вода? Да, но добавете към тях много месо и някой и друг сладкиш

"Всяка сутрин отивам до Blacktop Coffee, за да си купя любимите кифлички, които закусвам в компанията на черно кафе."

"За обяд обикновено избирам салата или санвич. Ако съм на снимачна площадка, се възползвам от кетъринга, но си поставям граници. Много е лесно да се отпуснеш, тъй като хората от кетъринга си разбират от работата."

"Не мога да кажа, че съм от типа момичета, които постоянно мечтаят за чипс, но определено обичам сладко: кексчета, тортички. Или пък кроасан за закуска."

"Знаете ли, аз съм истинско месоядно същество. Наистина обожавам да го ям. Имам нужда от желязо и определено не съм от хората, които биха яли само салата. По този начин поддържам баланс, за да мога да дам на тялото си достатъчно енергия, хранейки се здравословно."

"Когато имам почивен ден, винаги отделям малко време на упражненията. Катеря се по хълмовете в Ел Ей или пък ходя на йога."

"Никога не вечерям у дома. За мен вечерята е времето, в което се посвещавам на приятелите си. Имам си любим италиански ресторант, в който обожавам коктейлите и виното. Също така обичам и суши."

"Преди да си легна пия вода и свалям грима си. Наспивам се най-добре в собственото си легло, което не е много хубаво, понеже не се прибирам достатъчно у дома, за да спя в него."

"Според мен е много важно понякога да си даваш почивка. А също така и добре да преценяваш от къде идва храната ти и какъв тип вещества даваш на тялото си."

Ако представата ви за здравословен режим не включва кроасан за закуска и чаша вино или коктейл на вечеря, позволете на Емили Ратайковски да ви опровергае.

Брюнетката, която не се свени да показва всеки сантиметър от тялото си на страниците на модните списания и в профила си в Instagram има много лесна философия – вслушвай се в нуждите на тялото си. Така например никога няма да я чуете да казва, че е станала вегетарианец – тя просто не може да живее без месо! Сладкото и алкохолът, но в умерени граници, също не са табу.

Ето какво споделя самата Емили за своя режим:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети18 ЯНУАРИ 2020

Въглехидрати за закуска, обед и вечеря - възможно с правилната диета

Само от името й предсказваме, че ще ни хареса - "Super Carb"

Диети17 ЯНУАРИ 2020

Топ 5 на най-полезните диети в света

Ето как го правят французите, италианците, хората в Азия и в скандинавските страни

Диети15 ЯНУАРИ 2020

По-тънка талия без тренировки?

Единствените упражнения, които ще правите, ще са дихателни

Диети03 ЯНУАРИ 2020

3 лесни начина да отслабнем без диета

Направете тези промени в навиците си и с времето ще видите ефекта