Be part of the new culture of sport: Победителките!

След 6 седмици тренировки, ето кои са момичетата, които печелят награди

В продължение на шест седмици, участничките в предизвикателството на Nike и Miss Bloom Be part of the new culture of sport усилено тренираха с упражнения, селектирани от Алиса Белоусова

10 момичета изпълняваха комплексите от приложението Nike+ Training Club, даващо им възможността да тренират у дома, на открито или в спортната зала. Ние пък следяхме техния прогрес, благодарение на снимките, които те ни изпращаха всяка седмица. Сега ви представяме победителките!

Бранислава Шопова, Роселина Пенева, Славина Темелакиева и Лилия Галева печелят спортен сутиен и клин Nike, фотосесия в списание ОК! и много други награди. Дамите тренираха упорито и доказаха, че когато желанието да сме в добра форма е налице, винаги можем да намерим време.

Бранислава хареса динамичните и интензивни тренировки, които натоварват повечето мускули в тялото. Роселина често правеше упражненията си по време на командировка, възползвайки се от красивата природа на мястото, в което е отседнала. Славина тренираше у дома и в залата, разтоварвайки се от дългия ден, а Лилия съчета упражненията от Nike+ Training Club с редовните си посещения във фитнеса.

Фотосесията с четирите дами ще можете да откриете в предстоящия брой на списание OK!. Междувременно елате да тренираме заедно с Алиса Белоусова на събитието на Nike в Ring Mall. Очакваме ви тази неделя (14-ти май) между 16 и 17 часа! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА NTC

NTC27 МАЙ 2017

Колко е важно да бъдеш ОК! с тялото си

4 млади дами ни вдъхновяват с постиженията си

NTC01 МАЙ 2017

Последна тренировка с Алиса Белоусова и NTC

Предизвикателството на Miss Bloom и Nike приключва тази седмица

NTC24 АПРИЛ 2017

Тренираме с Алиса Белоусова и NTC: Седмица 5!

Вижте упражненията, които Алиса Белоусова избра този път

NTC17 АПРИЛ 2017

Четвърта седмица тренировки с Алиса Белоусова и NTC

Тази седмица стартираме с нещо по-интензивно