За отслабване в областта на лицето

Ето какво да ядете и как да тренирате за по-изваян и ясен контур

Според звездните треньори Крис и Хайди Пауъл, има един прост начин да се промени тялото мигновено – да премахнете солта и захарта. Ако консумирате в повече тези две съставки, то тялото ви най-вероятно задържа вода и е съвсем естествено, ако ги махнете, тялото ви мигновено да се промени.

Ако сериозно искате да се отървете от мазнините в тялото (включително и на бузите!), трябва да наблегнете на кардиото. Според специалистите, трябва да се изпълняват едночасови сесии пет пъти седмично, за забележите разликата наистина. Но вместо да се потите усилено, изберете интервалните тренировки (при които се редуват периоди на упражнения с бърз темп с бавни).

Може да направите един тон кардио и силови тренировки, но ако не промените диетата си, няма да видите резултати в лицето си. Спрете преработените храни, намалете солта и захарта, както и мазните ястия.

Като пиете достатъчно вода, не само тялото и кожата ви ще бъдат достатъчно хидратирани, но това ще ви предпази от подуване, а и ще засили вашия метаболизъм. За да се детоксикирате двойно, може да добавите във водата си лимон и джинджифил.

Ако спите достатъчно, ще запазите имунната си система силна и ще успявате да поддържате нивата на хормоните ви балансирани, така че да сте силни и здрави. Стремете се да спите най-малко по седем часа всяка нощ за оптимална енергия и изгаряне на мазнини.

За видимо по-красива визия, тези пет съвета от нас ще ви помогнат!

Всяко тяло има различни форми и размери. Някои от нас се раждат с големи дупета, други са надарени с по-обемни коремчета, а други се радват на големи бузки… дори да са със слаба натура.

Ако и вие сте сред дамите, които имат пълничко лице или двойна брадичка, може да вземете нещата в свои ръце. Вярно е, че няма начин да намалите мазнините само в едно място, но ако включите следните практически съвети в ежедневието си, не само ще въведете тялото си в най-добра форма, но и това ще се отрази на лицето ви!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес23 ФЕВРУАРИ 2020

Insta-фитнес с домашни упражнения за цялото тяло

Бързо и ефетивно стягане за заети жени, които предпочитат да тренират вкъщи

Фитнес21 ФЕВРУАРИ 2020

Тренировка за цялото тяло.... с кърпа

Тези четири упражнения имитират движения пренасят фитнеса в хора ни

Фитнес20 ФЕВРУАРИ 2020

150 минути тренировки на седмица лекуват депресията

Според специалистите редовното движение помага повече от хапчетата

Фитнес18 ФЕВРУАРИ 2020

Тренировка за стегнат корем... директно от леглото

Само 10 минути сутрин ще ви гарантират перфектно стегната талия