Треньорката на Ким разкри фитнес програмата й

Мелиса Алкантара в специално интервю за сп. ОК!

Мелиса Алкантара е жената, благодарение на която Ким Кардашиян постига перфектна форма след раждането на второто си дете Сейнт. Риалити звездата успява да се раздели с повече от 20 кг със стриктен режим.

“Тя много искаше да влезе във форма по правилния начин, иначе казано, по трудния начин. 3 дни по-късно имахме среща в нейния апартамент в Ню Йорк, тогава аз самата живеех в Бруклин. Споделих й, че се местя в Ел Ей и така можехме да започнем да тренираме и предприемем това голямо фитнес приключение заедно. Останалото е история”, споделя Мелиса днес.

Алкантара не я щади, въпреки звездния й статус. Напротив! Изгражда специална за нуждите й програма, с която да извае всяко мускулче от тялото й. “Ким прави серия от клекове, тежести, скокове, обратни набирания, гимнастика, стабилно кардио или какъвто и да е друг тип натоварена тренировка”, споделя звездната треньорка пред сп. ОК!

Мелиса научава нещата по трудния начин – след като напълнява с 31 кг покрай бременността си и не може да се погледне в огледалото. Тя изгражда свои хранителен и спортен режим, които й помагат да изгради тяло, за което мечтаят много момичета.

В новия брой на сп. ОК! може да разберете нейната специална програма, която всяка една от нас може да следва, за да постигне мечтаната форма.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес18 ЮНИ 2019

Наръчник за тренировките навън през лятото

Ако хубавото време ви изкушава за една добра тренировка, вижте какво трябва да знаете преди това

Фитнес11 ЮНИ 2019

Срамувам се да тренирам във фитнес салон - какво да правя?

Проучване показва, че 65% от жените избягват да тренират във фитнес салони, защото се страхуват да не ги обсъждат.

Фитнес07 ЮНИ 2019

12 вида планк упражнения, които тренират цялото тяло

Може да ги правим навсякъде и по всяко време

Фитнес04 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън в перфектна форма 8 месеца след раждането

Актрисата влезе във форма за отрицателно време