Треньорката на Ким разкри фитнес програмата й

Мелиса Алкантара в специално интервю за сп. ОК!

Мелиса Алкантара е жената, благодарение на която Ким Кардашиян постига перфектна форма след раждането на второто си дете Сейнт. Риалити звездата успява да се раздели с повече от 20 кг със стриктен режим.

“Тя много искаше да влезе във форма по правилния начин, иначе казано, по трудния начин. 3 дни по-късно имахме среща в нейния апартамент в Ню Йорк, тогава аз самата живеех в Бруклин. Споделих й, че се местя в Ел Ей и така можехме да започнем да тренираме и предприемем това голямо фитнес приключение заедно. Останалото е история”, споделя Мелиса днес.

Алкантара не я щади, въпреки звездния й статус. Напротив! Изгражда специална за нуждите й програма, с която да извае всяко мускулче от тялото й. “Ким прави серия от клекове, тежести, скокове, обратни набирания, гимнастика, стабилно кардио или какъвто и да е друг тип натоварена тренировка”, споделя звездната треньорка пред сп. ОК!

Мелиса научава нещата по трудния начин – след като напълнява с 31 кг покрай бременността си и не може да се погледне в огледалото. Тя изгражда свои хранителен и спортен режим, които й помагат да изгради тяло, за което мечтаят много момичета.

В новия брой на сп. ОК! може да разберете нейната специална програма, която всяка една от нас може да следва, за да постигне мечтаната форма.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес17 АПРИЛ 2019

Упражненията на Оливия Кулпо с ластици и тежести (видео)

Оливия набляга на тренировката за дупе, бедра и корем

Фитнес16 АПРИЛ 2019

Да стопим мазнините в областта на бедрата

Известен диетолог ни разкри тайната

Фитнес12 АПРИЛ 2019

Тренировките във водата елиминират целулита

90% от жените имат проблем с портокаловата кожа

Фитнес09 АПРИЛ 2019

Бързо стягане с тренировките Табата

Може би това е най-добрият начин да се подготвим за лятото?