Здраве & Фитнес : Фитнес07 ФЕВРУАРИ 2018

Роми Стридж и нейната интензивна тренировка за дупе и бедра

Шест упражнения, които ви гарантират добрата форма

Преди да започнете упражненията, направете едно 15-минутно загряване на бягащата пътека при 15% наклон, за да увеличите изгарянето на мазнини по бедрата и дупето.

Застанете на четири крака и свийте дясното си коляно свито под прав ъгъл и вдигнете крака си до момента, в който бедрото застане успоредно на пода. Стегнете седалищните мускули и вдигнете крака си възможно най-високо. Направете 20 импулса и върнете бавно в изходна позиция. Направете 20 повторения с всеки крак.

Застанете на четири крака, като коленете са свити под прав ъгъл. Вдигнете десния крак встрани, като държите коляното под ъгъл от 90 градуса. След това спуснете крака си до изходна позиция и повторете 20 пъти, като при последното вдигане, правите 20 импулса. След това повторете и с другия крак.

Отново застанете на четири крака, със свити колене. Изправете единия крак право назад и го усучете по диагонал зад другия. Направете 20 повторения, като завършите с 20 импулса и повторете с другия крак.

За това упражнение ви е необходима ластична лента за повече съпротива. Сложете я на бедрата и направете 20 стъпки напред, а след това 20 назад. Уверете се, че лентата ви е достатъчно опъната, така че да се извършва усилие при движението.

Сложете лентата на същата позиция на бедрата и застанете в разкрачен стоеж. Започнете да клякате, като внимавате тежестта ви да се поема от петите. Повторете упражнението 15 пъти.

Легнете по гръб на пода със свити в коленете крака и поставете стъпалата възможно най-близо до дупето. Започнете да повдигате ханша към тавана, като едновременно с това изтласквате лентата, създавайки напрежение във външната част на бедрата. Направете 15 повторения.

Завършете тренировката с едно 5-минутно кардио, за да увеличите изгарянето на мазнините. За целта, на помощ идва любимото скачане на въже.

Ако разгледате профилите в социалните мрежи на някои от ангелите на Victoria’s Secret, ще разберете, че тези момичета тренират като професионалистки. И няма как иначе.

В края на всяка година те разхождат някои от най-красивите и ексцентрични модели бельо на модния подиум и трябва да изглеждат перфектно.

Рецептата на Роми Стридж за здравословен старт на деня

От няколко години холандската прелест Роми Стридж е в редиците на модния гигант и добрата форма е нещо задължително. 22-годишната блондинка е фен на бокса, бойните въжета и на тренажорите за баланс Bosu. За щастие на своите почитатели, моделът сподели една от любимите си тренировки за стегнати крака и дупе в профила си в Instagram, за която нямате нужда от почти никакви уреди.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

20-минутна тренировка за тяло като на модел
Фитнес11 НОЕМВРИ 2020

20-минутна тренировка за тяло като на модел

Нина Дапър показва как поддържа фигурата си от вкъщи

15-минутна тренировка за двойки
Фитнес05 НОЕМВРИ 2020

15-минутна тренировка за двойки

Идея за лесна и забавна тренировка

Стапяме едновременно вътрешната и външната част на бедрата с 10 минути упражнения у дома
Фитнес29 ОКТОМВРИ 2020

Стапяме едновременно вътрешната и външната част на бедрата с 10 минути упражнения у дома

Сбогуваме се с бричовете и приветстваме слабите крака

Топ 10 на диетите за 2019
Фитнес20 ОКТОМВРИ 2020

Кратки тренировки за тонус и добро настроение

Всички се правят за по няколко минути у дома