Джесика Бийл: Тренировките ме спасяват в ежедневието

Актрисата споделя как е открила баланса в живота си

Джесика Бийл винаги е била пример за една успешна жена – със страхотна кариера и още по-прекрасно семейство. Но как успява да намери баланса между работата и семейния уют с половинката й Джъстин Тимбърлейк и сина им Сайлъс?

Актрисата се кълне, че редовните тренировки са спасение за психиката й в забързаното ежедневие. “За мен дори и 30 минути упражнения или четене на книга са прекрасни моменти. Мои,” споделя Джесика пред Entertainment Tonight. Тя обаче с тъга заяви, че в последно време много й липсва да си има тихо кътче у дома, където да седи, увита в одеяло и с чаша чай в ръка.

Джесика тренира по програма, изготвена от звездния фитнес инструктор Джейсън Уолш, който я подготвя за ролята й за лентата Blade Trinity. Тя тренира по 1 час 6 пъти седмично – 3 дни кардио тренировки и 3 дни силови. Освен това тя обича да тича на открито, да практикува бойни изкуства и кикбокс. Тренира и с медицинска топка.

Джесика Бийл променя силовите си упражнения всяка седмица. Понякога се фокусира върху една част от тялото като раменете, например. Друг път тренира едновременно противоположни части на тялото като гръден кош и гръб, бицепси и трицепси, квадрицепси и прасци. Тя набляга на леките тежести с повече повторения, за да изгаря повече мазнини, а не да трупа мускулна маса.

Разбира се, едно от най-важните неща е хранителният режим. Актрисата споделя, че се опитва да избягва три групи храни – съдържащи глутен, пшенични и млечни продукти. “Моето храносмилане е по-добро, самата аз се чувствам по-добре, имам повече енергия… Аз просто се опитвам да се храня здравословно”, споделя Бийл. Актрисата допълва, че съпругът й Джъстин Тимбърлейк също следва този режим. “Ние всички се храним здравословно, тоест опитваме се да го правим. Сайлъс е дете, така че той понякога не желае да яде броколи или спанак и му позволяваме например паста или пържени картофи”, разкрива още Джесика. Тя бърза да допълни, че задължително имат и т.нар. свободни дни, в който вкъщи се глезят с бисквити или пица.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес19 АПРИЛ 2018

Най-добрите упражнения за по-стегнато тяло и повече сила

Овладейте тези шест движения, за да станете перфектно изваяна машина

Фитнес12 АПРИЛ 2018

8-те упражнения, които жените над 40 трябва да правят

Йога, планкове и кардио са разковничето на добрата форма

Фитнес11 АПРИЛ 2018

Защо килограмите не са важни?

Причината да заложите на фитнеса, а не на диетите

Фитнес05 АПРИЛ 2018

Хали Бери разкри своята фитнес програма

Актрисата спортува пет пъти седмично и залага на кето диетата