Здраве & Фитнес : Диети22 АВГУСТ 2018

Хранят се, а не пълнеят: как го правят французойките

Парижанките разкриват своите тайни

Те ядат багети и пият червено вино без угризения на съвестта. Как тогава французойките са толкова фини жени?

Ако познавате френската кухня, знаете, че тя не се отличава с щедри порции. Но въпреки това, дори и една малка чаша крем супа съдържа калории, които са способни да ви откажат от следващите ястия в менюто. И, като добавите към нея хрупкава багета с масло, щетите стават застрашителни. Но защо французойките остават слаби, без дори да стъпват във фитнеса?

Те не се обвиняват за приетите калории

Вместо да се откажат напълно от вкусната храна, французойките предпочитат да я приемат балансирано и да й се наслаждават с всяка хапка. Предпочитат сезонни продукти, което е и най-полезното в храненето. Но никой не пресмята калориите – удоволствието не търпи ограничения.

Планират менюто си

Умереността е приоритет за французойките. Ако им предстои обилна вечеря, ще редуцират обяда си или обичайния кроасан сутрин. Ако хапват десерт, кафето ще е без захар и мляко.

Отслабвайте според годините

Храната им е прясна

Френската кухня е изградена около продуктите които са стигнали от местните ферми в магазините. Избягването на всякакви консерванти и добавки е това, което превръща храната във вкусна. Когато на масата ви има само органични продукти, няма нужда да се притеснявате за диета.

Слушат съветите на по-възрастните

Любовта към красотата, модата, сдържаността и умението да намират баланс между удоволствията и здравословния начин на живот французойките наследяват от майките си. Почти всяка френска жена счита своята maman за еталон за стил, красота и грация.

Ходят пеша

Една хубава разходка из града може да изгори толкова калории, колкото и кратка тренировка във фитнеса. Французойките не обичат да се потят в спортната зала. Всяка дейност трябва да им носи удоволствие.

4 важни момента във всяка успешна диета

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Диети09 АВГУСТ 2019

10 храни, които се борят с целулита

Включете следните продукти, за да се сдобиете с перфектно дупе

Диети08 АВГУСТ 2019

Лесни и свежи хапки до 150 калории

Заложете на здравословните плодове и няма да съжалявате

Диети07 АВГУСТ 2019

Гарантирано отслабване за една седмица

Фокусирайте се върху това да подобрите храносмилането и тонуса си, приемайте достатъчно протеини + още съвети: