Тайните за секса от щастливите двойки

Ето 4-те съвета за страхотен секс от истински двойки

Тези двойки се похвалиха, че отношенията им с половинката са страхотни… също колкото е страхотно и в секса, който правят. Ето как го постигат те.

След първите няколко месеца заедно често страстта във връзката намаля и тогава трябва да положим повече усилия. Тези двойки го правят така и психолозите потвърдиха, че техният начин работи:

Не спирайте със срещите

Когато сте започнали връзката си, вероятно често сте излизали заедно, посещавали сте ресторанти и събития и сте се забавлявали двамата. С времето преставаме да правим това, защото свикваме на присъствието си.

Но всъщност, изследване в Америка разкрива, че когато заедно се забавлявате и правите нещо интересно и за двамата, се активират същите части от мозъка, както, когато се влюбваме.

Как го правят двойките? Редуват се кой ще измисли заниманието тази седмица – така и двамата участват в плануването, но има и елемент на изненада.

Поддържайте външния си вид

Много често двойките занемаряват външния си вид след дълго време заедно. Но всъщност, когато поддържаме добра форма и се грижим за това как изглеждаме, имаме повече увереност, което е огромен плюс за секса.

5 неща, които провалят една връзка

Дори е доказано, че трениращите жени водят по-добър полов живот, и то не само по психологически причини, но и защото се подобрява кръвообръщението и работата на мускулите.

Споделяйте си

Не ни е нужен специалист, за да ни каже, че когато връзката между двама души е по-добра и сексът става по-добър. Затова говорете с партньора си за проблемите, както и за хубавите неща. Споделяйте си и какво искате да опитате в леглото.

Единственото, за което трябва да внимавате, е да не засегнете другия. “Не казвайте “Мразя, когато правиш това”, а опитайте с “Винаги съм искала да направим това“, съветва Иън Кернър, сексуален консултант в Ню Йорк.

Тренирайте в леглото

Сексът може да омръзне, ако не полагате грижи да го разнообразявате, затова както тренирате във фитнеса, трябва да тренирате и в леглото. Опитвайте нови пози, добавяйте нови елементи и търсете още начини да се забавлявате заедно.

Щастието в любовта не е толкова трудно

Разбира се, не всеки ден ще бъде фиаско под чаршафите и това всъщност е хубаво. Много двойки се чувстват притиснати от идеята, че трябва постоянно да експериментират и да търсят нови преживявания, че забравят да се наслаждават на секса. Ванила стилът е също толкова полезен и нужен в една връзка, колкото и разнообразието.

Петте степени, през които преминава истинската любов

Когато позитивните послания имат токсичен ефект

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс18 ЮЛИ 2019

Какво означава сексуално лицемерие?

Психолози наложиха нов термин, който обяснява защо някои хора изневеряват толкова лесно

Връзки & секс17 ЮЛИ 2019

Много шум убива любовта

Това, което е между двама, е между двама. Какво се случва, когато разкъсаме обвивката на връзката си и започнем да се вслушваме твърде много в другите?

Връзки & секс15 ЮЛИ 2019

Връзката между секса и любимия ни стил музика

Феновете на кънтри музиката и блуса са най-доволни от сексуалния си живот, а метълите са на дъното на класацията

Връзки & секс13 ЮЛИ 2019

Никога не пропускайте почивката с половинката

Почивката през лятото може да спаси връзката