Прочетете това, ако не можете да преживеете бившия си

Две са токсичните мисли, които след раздяла могат да се загнездят в съзнанието ви и да ви попречат да се излекувате от болката

След болезнена раздяла, много жени се вкопчват в мисълта за бившия си и не успяват да продължат напред.

Разбираемо е човек да изпитва тъга, гняв, самота, дори отчаяние в седмиците след раздялата. Тогава колкото и ужасни или обречени да са били отношенията, партньорът ни ни липсва.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Но ако месеци по-късно все още мислите постоянно за бившия си, почти сигурно е, че сами саботирате себе си по пътя към това да излекувате сърцето си. Как? Като оставяте ума си да бъде превзет от тези две токсични мисли…

“Никога повече няма да намеря някой, който да ме обича”

Краят на една връзка често се усеща като края на ВСИЧКО. В един момент до теб има мъж, миг по-късно вече си сама и болката от загубата може да е толкова голямa, че да предизвика токсичен шум в съзнанието. Налягат те мисли за това, че си нежелана, че ще останеш винаги сама и от тук нататък животът ти никога няма да е отново хубав.

Кой тип жена сте: Майка, Съпруга или Любовница?

Но макар да не трябва да си го поставяте за цел и спешно да търсите нова половинка, не спирайте да вярвате, че ще обичате и ще бъдете обичана отново. Припомнете си, че и при предходната раздяла сте била точно толкова отчаяна. А все пак се влюбихте отново, нали?

“Жената след мен ще получи по-доброто от него”

Ако сте имали сериозни проблеми с мъжа до вас и осъзнавате, че недостатъците му са сериозни, не се заблуждавайте, че след вас той ще се превърне в приказно и романтично създание, носещо само щастие. Да, хората еволюират понякога, но не се променят радикално с щракване на пръстите. Недейте да идеализирате евентуалните му следващи връзки и да се изтезавате, като въртите в главата си идилични любовни сцени.

С която и жена да е след вас, те двамата също ще имат своите проблеми. И това е нормално. Но защо изобщо трябва да ви интересува? Той просто не е бил човекът за вас, щом сте стигнали до раздяла и е напълно ненужно да си фантазирате и да се опитвате да предугадите каква ще бъде следващата му връзка.

А и ако той може да продължи напред и да е по-щастлив, значи това е напълно постижимо и за вас. Нека тази мисъл ви окуражава, вместо да ви депресира!

Причината той да е “приятел” с бившата си няма да ви хареса

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс22 ЯНУАРИ 2020

Как Instagram ни пречи да открием любовта

Instagram дисморфията може би е причината защо сме нещастни и самотни

Beauty новини10 ЯНУАРИ 2020

С времето всяка връзка става нещастна, ако ги няма тези 4 неща

Фазата на розовите очила в началото на всяко влюбване е свързана с толкова прекрасни чувства. Но ако искаме дългосрочна хармония, трябва да бъдем реалисти и да знаем това:

Връзки & секс17 ДЕКЕМВРИ 2019

Причината той да е "приятел" с бившата си няма да ви хареса

Екип от психолози доказаха, че мъжът е по-склонен да запази добри отношения с бившата си, ако я намира за привлекателна и отново би правил секс с нея.