Прочетете това, ако не можете да преживеете бившия си

Две са токсичните мисли, които след раздяла могат да се загнездят в съзнанието ви и да ви попречат да се излекувате от болката

След болезнена раздяла, много жени се вкопчват в мисълта за бившия си и не успяват да продължат напред.

Разбираемо е човек да изпитва тъга, гняв, самота, дори отчаяние в седмиците след раздялата. Тогава колкото и ужасни или обречени да са били отношенията, партньорът ни ни липсва.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Но ако месеци по-късно все още мислите постоянно за бившия си, почти сигурно е, че сами саботирате себе си по пътя към това да излекувате сърцето си. Как? Като оставяте ума си да бъде превзет от тези две токсични мисли…

“Никога повече няма да намеря някой, който да ме обича”

Краят на една връзка често се усеща като края на ВСИЧКО. В един момент до теб има мъж, миг по-късно вече си сама и болката от загубата може да е толкова голямa, че да предизвика токсичен шум в съзнанието. Налягат те мисли за това, че си нежелана, че ще останеш винаги сама и от тук нататък животът ти никога няма да е отново хубав.

Кой тип жена сте: Майка, Съпруга или Любовница?

Но макар да не трябва да си го поставяте за цел и спешно да търсите нова половинка, не спирайте да вярвате, че ще обичате и ще бъдете обичана отново. Припомнете си, че и при предходната раздяла сте била точно толкова отчаяна. А все пак се влюбихте отново, нали?

“Жената след мен ще получи по-доброто от него”

Ако сте имали сериозни проблеми с мъжа до вас и осъзнавате, че недостатъците му са сериозни, не се заблуждавайте, че след вас той ще се превърне в приказно и романтично създание, носещо само щастие. Да, хората еволюират понякога, но не се променят радикално с щракване на пръстите. Недейте да идеализирате евентуалните му следващи връзки и да се изтезавате, като въртите в главата си идилични любовни сцени.

С която и жена да е след вас, те двамата също ще имат своите проблеми. И това е нормално. Но защо изобщо трябва да ви интересува? Той просто не е бил човекът за вас, щом сте стигнали до раздяла и е напълно ненужно да си фантазирате и да се опитвате да предугадите каква ще бъде следващата му връзка.

А и ако той може да продължи напред и да е по-щастлив, значи това е напълно постижимо и за вас. Нека тази мисъл ви окуражава, вместо да ви депресира!

Причината той да е “приятел” с бившата си няма да ви хареса

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс06 АПРИЛ 2020

Как да сведем риска от изневяра до нула

Мъжете и жените се нуждаят от различни неща, за да останат верни

Връзки & секс19 МАРТ 2020

10 неща, за които всеки мъж копнее в леглото

Секси бельото, мръсните думички и инициативата са задължителни за един добър секс!

Връзки & секс18 МАРТ 2020

Фразите, които издават, че мъжът е престанал да ви обича

"Не съм длъжен да ти се обяснявам" е първата от тях