Какво предизвиква женската изневяра

Липсата на внимание и интимност са сред първите показатели

Често говорим за мъжката изневяра, но не са малко случаите, в които и дамите кръшват встрани.

Разликата при двата пола са причините, които ги карат да поискат някой друг. Обикновено при мъжете водещо е физическото привличане, докато жените – чувствата и емоционалните липси във връзката им. Какво точно обаче може да провокира една жена да изневери?

Нужда от внимание

Едно от най-важните неща за слабия пол е вниманието и любовта. Ако една жена се почувства пренебрегната и недооценена, защото нямате достатъчно време за нея или не я карате да се чувства специална, тогава тя ще потърси това на друго място.

Високите мъже, учителките и програмистите изневеряват най-много

Несигурност във връзката

Ако партньорът им дава прекалено много поводи за ревност и съмнение, жените стават раздразнителни, мнителни и обръщат погледа извън връзката.

Липса на интимност

Дамите се нуждаят също от толкова секс, колкото и вие. Ето защо една от най-честите причини да изневери на половинката си, е липсата на интимност във връзката – особено ако партньорът й вече не я желае. Това влияе изключително много на самочувствието й. Тя има нужда да получи одобрение и го намира.

Мъжете без пари изневеряват повече

Искат да сложат край

Много често, когато една жена иска да приключи връзката си, но няма смелост, просто изневерява. Намира си нов мъж, започва паралелна връзка и чак тогава прекратява сегашната.

Вие сте изневерил пръв

Всеизвестно е, че дамите обичат отмъщението. Ако сте имали неблагоразумието да сте й изневерили пръв, бъдете сигурен, че много скоро ще ви се случи същото. Много често това се случва с ваш приятел или познат. За да ви е по-тегаво.

Заобиколен сте от много жени

Колкото и широко да е скроена една жена, тя никога няма да приеме присъствието на прекалено много момичета около вас. Ако пък сред тях има някоя бивша или приятелка на бившата, вие сте загинал. Жената до вас ще направи всичко възможно, за да ви докаже, че не сте единствен.

Какви са различните видове изневяра

Финансова стабилност

В днешно време е от изключителна важност да имате финансова стабилност. Тук не става дума да сте най-богатият мъж на света, но да имате амбиция и да реализирате успешна кариера. В никакъв случай не трябва да допускате жената до вас да ви плаща сметките. Още по-лошо – да ви издържа. За да има уважение към вас една жена, то вие трябва да сте доказали, че сте мъж на място.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс15 ЮЛИ 2019

Връзката между секса и любимия ни стил музика

Феновете на кънтри музиката и блуса са най-доволни от сексуалния си живот, а метълите са на дъното на класацията

Връзки & секс13 ЮЛИ 2019

Никога не пропускайте почивката с половинката

Почивката през лятото може да спаси връзката

Връзки & секс09 ЮЛИ 2019

Най-важното качество, което ни прави привлекателни

И то никак не е обвързано с външния вид

Връзки & секс08 ЮЛИ 2019

Дали си имате работа със сексуален нарцис?

7 признака безпогрешно издават мъжа, с когото е по-добре да не си лягате