Високите мъже, учителките и програмистите изневеряват най-много

Научете още за 8 неверни типа хора

Възможно ли е професията или височината на някой да определи дали той е верен или пък ще ви сложи рога при първата отдала му се възможност?

Очевидно да! Поне така твърди науката и резултатите от тези проучвания, проведени сред потребителите на сайтове за запознанства. 
Тези девет типа хора се оказват най-често изневеряващите:
Високи мъже
Според изследване на сайта illicitencounters.com, високите мъже и по-специално тези над 185 см изневеряват два пъти повече на партньорките си, за разлика от по-ниските. Интересно тогава защо голяма част от жените се чувстват толкова привлечени от високи господа?

Фенове на рокендрола

Да си признаем честно, това за нас е доста странна класификация, но според потребителите на същия сайт, мъжете, които слушат рок музика изневеряват 41% повече от останалите. Кои са най-верните музикални фенове? Почитателите на рап парчетата. 
Французите
Може и да са най-романтичната нация (а много други проучвания показват, че са и добри в леглото), но освен вино и хубаво сирене, от приятеля ви французин може да очаквате и афера. LELO, марка луксозни секс играчки, провежда световно проучване относно навиците на мъжете от различните страни, в което 75% от френските господа признават изневяра. Париж, някой? Не? Да, разбираме ви. 
Блондинките
Забавляват ли се повече блондинките от брюнетките? Ако смятате изневерите за забавление, тогава можете да се обзаложите. Анкета на CheaterVille.com показва, че 42% от изневеряващите жени са блондинки. Ако пък се чудите какъв цвят на косата имат верните дами, отговорът е черен. Едва 11% от чернокосите изневеряват на партньора си. 

Twitter потребителите
Шокиращо ли ви звучи, че социалните мрежи могат да се отразят зле на връзката? Определено не. Изследване на университета в Мисури обаче показва, че колкото повече е пристрастен мъжа към Twitter, толкова повече изневерява. #ВремеДаЗатворимЛаптопа
Жените учителки
Когато стане дума за професии, дамите, които най-много изневеряват, вероятно ще ви кажат, че са учителки. Или поне така твърди проучване на сайта AshleyMadison, проведено сред мъжете потребители. Очевидно доста от тях са си научили урока, буквално. 

Мъжете програмисти

При силния пол се оказва, че големите неверници работят в IT сферата. Според същата анкета на пръв поглед срамежливите господа, носещи суичъри, очила и непрекъснато говорещи за Star Trek, всъщност са доста коварни и без грам свян ще ви разбият сърцето. 

Шопахолици 

Типичната изневеряваща жена обикновено има проблем с пазаруването. Оказва се, че след като започнат да изневеряват, тези дами отделят все повече и повече внимание на външния си вид, което води до купуването на огромни количества дрехи и козметика. За да не ги хванат дори си правят тайни кредитни карти! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс15 ДЕКЕМВРИ 2019

Норвежци проучиха намира ли се наистина секс в Tinder

Славата на приложението като средство за бърз и неангажиращ секс е напълно незаслужена, откри проучването

Връзки & секс10 ДЕКЕМВРИ 2019

Жени на възраст над 50 говорят за секс

Независимо от това как го правят в Холивуд, за обикновените жени реалността е, че след менопаузата сексът често... изчезва

Връзки & секс03 ДЕКЕМВРИ 2019

30 вечни истини за любовта

Тази една-единствена дума в реалността не е никак проста за осмисляне. И определено не е просто "чувство"

Връзки & секс28 НОЕМВРИ 2019

Малките знаци, че той започва да се влюбва

Колкото по-глупави съобщения изпраща, толкова е по-хлътнал