Грешките, които убиват желанието за секс

Тези фактори действат като леден душ за либидото. Ако сте във връзка и държите да поддържате добро ниво в сексуалното ви общуване с любимия човек, пазете се от следните грешки: Да оставяте конфликтите си неразрешени Всеки неразрешен конфликт е като тумор, който малко по малко изяжда чувството за интимност и нежност между двама души, а […]

Тези фактори действат като леден душ за либидото. Ако сте във връзка и държите да поддържате добро ниво в сексуалното ви общуване с любимия човек, пазете се от следните грешки:

Да оставяте конфликтите си неразрешени
Всеки неразрешен конфликт е като тумор, който малко по малко изяжда чувството за интимност и нежност между двама души, а от това директно страда и желанието за секс.

Ако дълго време пренебрегвате отрицателните си емоции, недоволството към партньора расте. Нужно е да общувате открито и състрадателно и да разрешавате проблемите си веднага.

Трите най-нещастни типа връзки

Неподдържан външен вид
Важи с пълна сила и за двата пола. Мъже с мръсни чорапи, дъх на бира и прегърбена стойка, жени със занемарена фигура и коса, носещи провиснали дрехи… Колкото и романтична да е идеята ни за любовта, грубата действителност е, че външният вид е от голямо значение.

Това не трябва да ни хвърля в паника. Естествено, че мъжът ви няма да спре да ви желае, ако веднъж си изпуснете часа при маникюристката или ако ви види със сенки под очите и мръсна коса, когато сте болна.

Но постоянното пренебрегване на грижата за външния вид с времето ще даде своето отражение. За лошата хигиена пък въобще няма да отваряме дума…

Видовете целувки и какво казват те за чувствата на мъжа

Липса на еротика помежду ви
Това е чест проблем в дългогодишни връзки. Партньорите, които са отдавна заедно, че еротиката не се случва само в спалнята. Тя е в начина, по който гледате своята половинка. В това да си разменяте комплименти и случайни докосвания. Дори в това да запазите малко от личното си пространство и да поддържате известна мистерия.

Ако единият редовно влиза да си мие зъбите, докато другият е на тоалетната чиния, това може да ви изглежда много умилително, но накрая ще си станете по-скоро приятелчета и не се учудвайте, ако помежду ви се настани липса на желание за секс.

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс

Неподходящият момент
Не е без значение и това как и кога точно ще потърсите сексуална близост с половинката ви. Ако точно тогава другият е уморен, разтревожен заради проблеми с работата или болно дете, ако на следващия ден трябва да стане много рано, ако е имал кавга с родителите, едва ли му е до секс точно в този миг.

Рискувате не само да ви отблъсне, но и вашето сексуално домогване да го засегне. Защото ще изглежда сякаш не обръщате никакво внимание на това как се чувства човекът до вас.

Когато ви се прави секс, но се съмнявате, че половинката ви не е в настроение, може да опитате по-отдалече. Първо поговорете, изслушайте го, предложете да му разтриете врата и раменете. Постепенно ще усетите дали се събужда желанието му за нещо повече. Шансът ви е много по-голям така, а и преживяването със сигурност ще бъде по-нежно и приятно.

Защо не може да те преодолее според зодията?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс28 ЯНУАРИ 2020

Ако партньорът ви е песимист, а вие сте оптимист...

Наполовина успешна ли е връзката, или наполовина нещастна?

Връзки & секс22 ЯНУАРИ 2020

Как Instagram ни пречи да открием любовта

Instagram дисморфията може би е причината защо сме нещастни и самотни

Връзки & секс13 ЯНУАРИ 2020

Прочетете това, ако не можете да преживеете бившия си

Две са токсичните мисли, които след раздяла могат да се загнездят в съзнанието ви и да ви попречат да се излекувате от болката

Beauty новини10 ЯНУАРИ 2020

С времето всяка връзка става нещастна, ако ги няма тези 4 неща

Фазата на розовите очила в началото на всяко влюбване е свързана с толкова прекрасни чувства. Но ако искаме дългосрочна хармония, трябва да бъдем реалисти и да знаем това: