Защо не може да те преодолее според зодията?

Девата и Ракът са зодиите, които има най-голям шанс да не могат да преодолеят бившите си.

Защо не може да те преодолее според зодията?

Имате ли бивш, който отказва да приеме, че между вас нещата са приключили? Ако се питате защо не може да ви преодолее, проверете коя е зодията му.

Овен

Мъжете от тази зодия са много страстни, но и егоистични. Затова когато загубят любим, може да започнат да се държат по неочакван за вас начин. Не вярват, че не могат да си върнат човека до себе си и може дори да прекалят в стремежа си.

Телец

Ако той е Телец, най-вероятно му липсва физическата връзка между вас. Те бързо се привързват физически към хората и не могат да свикнат с идеята, че вече не могат да ви прегърнат или че вече не сте негова. Това може да се разрастне дори до вманиачаване, така че бъдете внимателни.

Близнаци

Те се влюбват в комуникацията и най-вероятно това им липсва най-много. Ако Близнак се е влюбил във вас, значи най-вероятно харесва вашия интелект и начина, по който може да говори с вас.

Те също така мразят да бъдат сами, затова бързо може да потърсят някой, с който да ви заменят, но това не значи, че ви е забравил. Просто иска да намери бързо решение и да запълни празнотата.

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Рак

Това е най-сантименталният знак и е нормално да не може да ви преодолее. Най-вероятно след раздялата се е вкопчил във всички предмети, оставени от вас. Чувствителността му пречи да продължи.

Лъв

Лъвовете са ориентирани към успеха и най-вероятно фактът, че не е успял да създаде успешна връзка с вас го мъчи. Сигурно търси проблем в държанието си и се опитва да разбере как да се подобри.
Едновременно с това мъжете от тази зодия мразят да бъдат игнонирани, затова няма да ви остави, докато не му обърнете малко внимание.

Защо не може да те преодолее според зодията?

Дева

Проблемът на Девите е, че премислят всичко и анализират всяка стъпка. Затова нищо чудно, че не може да продължи напред. Той обвинява себе си и смята, че ако намери какъв е бил проблемът и го поправи, ще може да се съберете отново. Вас вижда в най-добрата ви светлина и не иска да приеме мисълта, че може да ви загуби.

Везни

Ако мъж от тази зодия ви търси след раздялата, най-вероятно вижда някаква несправедливост в начина, по който сте приключили връзката. Може да реагира и в двете крайности – или да ви бъде много ядосан и отмъстителен, или да бъде двойно по-мил от преди в опит да ви върне обратно.

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

Скорпион

Не може ли да ви преодолее Скорпион, значи вие сте била много специална за него. Той бързо може да създаде силна връзка с някого, но рядко ще покаже, когато е наранен. Ако вие сте разбрали за неговата тъга по вас, най-вероятно той наистина е отчаян да ви върне при себе си.

Стрелец

Когато Стрелец не може да продължи напред, най-вероятно в него се води битка, защото той мрази хора, които се привързват твърде много. Но сега, когато той е от тази страна на нещата, не знае как да се справи с емоциите си. Ще стане невротичен, нетърпелив и раздразнителен заради това, но пак ще ви потърси.

Козирог

Почти никога здраво стъпилият на земята Козирог няма да има проблем да продължи напред след раздяла. Повечето мъже от този знак са ориентирани към целта си и дори да загубят някого по пътя към нея, те няма да се впечатлят.
Ако наистина иска да се върне към вас, то вие сте специална. Възможно е да сте заемала голяма част от живота му и той да си е представял семейство с вас, което за него е била целта. След като ви е загубил,самият той се чувства изгубен.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Водолей

Водолеите са известни с интелекта си и най-вероятно това му пречи да ви преодолее. Той премисля всеки детайл и не може да се примири с отказа ви. Неовото доверие е било преданено и това го наранява.

Риби

Вечно вярващ на интуицията си, мъжът Риби не може да приеме, че е сбъркал по отношение на връзката ви. Затова до последно ще се опитва да ви спечели и да ви накара да му дадете нов шанс. Смята, че ако е достатъчно убедителен, вие няма да имате избор.

Кои зодии ви привличат?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Какво прави всяка зодия неустоима
Характеристики на знаците27 СЕПТЕМВРИ 2020

Какво прави всяка зодия неустоима

Някои зодии са секси просто със самото си присъствие.

4 зодии, които не стават за връзка
Характеристики на знаците06 СЕПТЕМВРИ 2020

4 зодии, които не стават за връзка

С тях никога не е скучно, но това не винаги значи нещо хубаво

Трикове за безупречна грим визия, които няма да ви костват и стотинка
Характеристики на знаците27 АВГУСТ 2020

Не вярвайте на обещанията на тези три зодии

Тези знаци обичат да говорят сладки приказки и да дават обещания без покритие

Кои зодии правят най-често секс
Характеристики на знаците20 АВГУСТ 2020

Кои зодии правят най-често секс

Това са четирите зодии, които не могат без секс