Видовете целувки и какво казват те за чувствата на мъжа

Дали ви обича, готов ли е да се грижи за вас или ви гледа като лесна плячка в леглото си?

“Всичко е в неговата целувка”, изпя навремето Шер и се оказва, че никак не е сгрешила.

Психолози потвърждават, че различните начини, по които мъжът целува една жена, казват много за чувствата и за намеренията му.

Целувката по челото
Много жени я подценяват, защото смятат, че целувката по челото “не е секси”. Но според психолозите, честите целувки по челото са знак за искреност и привързаност. Кандис Смит смята, че с целувка по челото мъжът демонстрира желанието си да подкрепя и закриля жената.

Целувка по врата
С нея мъжът показва, че иска да му се отдадете напълно. Вратът е много чувствително място и когато му го отдавате, вие му показвате и пълното си доверие. Тази целувка е едновременно гореща покана за секс, но и за интимност. Добър знак.

Важни, забавни и щури факти за секса

Целувка по бузата
Типичен поздрав между приятели, целувката по бузата е знак за близост, която няма сексуален характер. Ако мъжът ви целува твърде често по бузата, а сте в интимна връзка, помислете дали не започва да губи привличането си към вас като към жена и дали не сте оставили рутината да се настани помежду ви.

Жените, които мъжете обичат да зарязват

“Лигава” целувка
Ако мъжът ви целува настървено и с много слюнка, сякаш се опитва да изяде лицето ви, вероятно просто е похотлив и зажаднял за секс. Или просто въобще не го бива в целувките. Ако е второто, внимавайте да не го разкритикувате по начин, който да го засегне. Пробвайте първо с добро и просто му покажете нагледно как ви е по-приятно да се целувате.

Дълбока, страстна целувка
Това е целувка, в която сякаш и двамата се изгубвате. Естествено, тя е и покана за секс, но и знак, че сте по-специална за този мъж и че химията помежду ви е нещо, което не се среща всеки ден.

Думите, които са като смъртна присъда за любовта

Целувки по цялото тяло
С тях един мъж показва пълната си всеотдайност, желание да ви достави удоволствие по всеки възможен начин и да се слее с вас сексуално и емоционално. Никой мъж не целува така жена, която вижда просто като трофей за една-две вечери. Можете да сте сигурна, че чувствата му към вас са дълбоки!

 

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс17 ЮНИ 2019

Трите най-критични периоди в една връзка и как да се справим през тях

Ако преминете през тези моменти, връзката ви ще е много по-силна накрая

Връзки & секс15 ЮНИ 2019

Тайните за секса от щастливите двойки

Ето 4-те съвета за страхотен секс от истински двойки

Връзки & секс14 ЮНИ 2019

Когато искаме лятната любов да продължи завинаги

Типичните грешки могат да се избегнат още в началото, за да не се окаже, че през септември с него рязко си ставате чужди

Връзки & секс12 ЮНИ 2019

Щастието в любовта не е толкова трудно

Защо мъжете трябва да споделят домакинските задължения и още открития на психолозите