Видовете целувки и какво казват те за чувствата на мъжа

Дали ви обича, готов ли е да се грижи за вас или ви гледа като лесна плячка в леглото си?

“Всичко е в неговата целувка”, изпя навремето Шер и се оказва, че никак не е сгрешила.

Психолози потвърждават, че различните начини, по които мъжът целува една жена, казват много за чувствата и за намеренията му.

Целувката по челото
Много жени я подценяват, защото смятат, че целувката по челото “не е секси”. Но според психолозите, честите целувки по челото са знак за искреност и привързаност. Кандис Смит смята, че с целувка по челото мъжът демонстрира желанието си да подкрепя и закриля жената.

Целувка по врата
С нея мъжът показва, че иска да му се отдадете напълно. Вратът е много чувствително място и когато му го отдавате, вие му показвате и пълното си доверие. Тази целувка е едновременно гореща покана за секс, но и за интимност. Добър знак.

Важни, забавни и щури факти за секса

Целувка по бузата
Типичен поздрав между приятели, целувката по бузата е знак за близост, която няма сексуален характер. Ако мъжът ви целува твърде често по бузата, а сте в интимна връзка, помислете дали не започва да губи привличането си към вас като към жена и дали не сте оставили рутината да се настани помежду ви.

Жените, които мъжете обичат да зарязват

“Лигава” целувка
Ако мъжът ви целува настървено и с много слюнка, сякаш се опитва да изяде лицето ви, вероятно просто е похотлив и зажаднял за секс. Или просто въобще не го бива в целувките. Ако е второто, внимавайте да не го разкритикувате по начин, който да го засегне. Пробвайте първо с добро и просто му покажете нагледно как ви е по-приятно да се целувате.

Дълбока, страстна целувка
Това е целувка, в която сякаш и двамата се изгубвате. Естествено, тя е и покана за секс, но и знак, че сте по-специална за този мъж и че химията помежду ви е нещо, което не се среща всеки ден.

Думите, които са като смъртна присъда за любовта

Целувки по цялото тяло
С тях един мъж показва пълната си всеотдайност, желание да ви достави удоволствие по всеки възможен начин и да се слее с вас сексуално и емоционално. Никой мъж не целува така жена, която вижда просто като трофей за една-две вечери. Можете да сте сигурна, че чувствата му към вас са дълбоки!

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс19 МАРТ 2020

10 неща, за които всеки мъж копнее в леглото

Секси бельото, мръсните думички и инициативата са задължителни за един добър секс!

Връзки & секс18 МАРТ 2020

Фразите, които издават, че мъжът е престанал да ви обича

"Не съм длъжен да ти се обяснявам" е първата от тях

Връзки & секс14 МАРТ 2020

Хората със скучни връзки са най-щастливи

Авторът Марк Менсън е убеден, че вълнуващите общи преживявания изобщо не са това, което носи щастие в любовта