Living : Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Откакто й поставиха тежката диагноза през 2015, Шанън продължава да се бори с рака на гърдата… въпреки че вече е вън от опасност.

“Не мисля, че някога се разделяш истински с болестта “, така започва разказът си пред списание “People”Дохърти. “Когато вече не си подложен на химиотерапия, хората си мислят, че си добре, че ще се възстановиш и всичко ще е постарому. Но това, което те не осъзнават, е, че тялото ти е преминало през нещо невероятно трудно и никога няма да е същото.”

През последните четири години Шанън се подложи на много видове терапии. Всички те цялостно увреждат здравето й и начина, по който се чувства. Звездата от “Charmed” и “90210” няколко пъти е била в критично състояние и докторите за малко не са я губели.

Въпреки това днес тя е здрава, казва дори че се е възстановила възможно най-добре, колкото може човек с нейната диагноза. Но това не означава, че борбата е приключила.

“В момента усилено се опитвам да открия новата версия на себе си. Никога няма да нося същия размер дрехи, който носех преди. Медикаментите, които взимам, унищожават колагена в тялото ми и повече никога няма да се радвам на лице без бръчки. Изключително критична съм към себе си, но просто има някои неща, срещу които не можеш да се бунтуваш”, признава актрисата. “Наистина се опитвам да съм добра със себе си и третирам всеки ден като истински дар, който ми е бил подарен”.

Въпреки че не се чувства както преди, 47-годишната актриса пак се върна към работата. В момента тя снима новия “BH90210″, който проследява историята на актьорите от оригиналния сериал и как те продължават напред след края му.

Шанън си признава, че работата й я изморява и трудно успява да понесе напрежението по време на снимките. “Не се справям добре с грижата за себе си след рака. Когато работя, забравям изцяло за това и се фокусирам единствено върху задачата си на момента”, разказва тя още.

Всъщност тя не е смятала да приеме възможността да се включи в проекта, но смъртта на нейния колега и приятел Люк Пери я накарала да вземе това решение. Така тя решила да почете паметта му.

Шанън Дохърти говори за битката с рака

Смело сърце: Шанън Дохърти и битката с рака

Цялата истина за болестта на актрисата Селма Блеър

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица23 ЯНУАРИ 2020

Невена Басарова: Промяната е във вените й

Тя е изключителен учител по етикет и емоционална интелигентност за деца. Не бихме могли да не се запитаме - а кой учи самата Невена?

Лица10 ЯНУАРИ 2020

Том Брадби: "Кралското семейство водeше война срещу Меган и Хари"

Британският журналист прави сензационни разкрития за раздора, който е настъпил в двореца

Лица08 ЯНУАРИ 2020

Рики Джървейс показа среден пръст на Холивуд. Какво му показа Холивуд в отговор?

Вижте реакциите на звездите по време на речта на британския комик, който водеше Златните глобуси

Лица07 ЯНУАРИ 2020

Лейди Гага - живот изпълнен с болка и тормоз

Певицата разкри, че през целия си живот се е борила със здравословен проблем, депресия и травма от сексуален тормоз