Мода : Новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Шанън Дохърти говори за битката с рака

Известната актриса премина през най-тежката част от живота си. “Колкото и брутално да беше, ракът беше подарък” коментира тя пред списание “Health”.

Известната актриса премина през най-тежката част от живота си. “Колкото и брутално да беше, ракът беше подарък” коментира тя пред списание “Health”.

Шанън Дохърти преди нялко години беше име, което всеки виждаше навсякъде. Актрисата имаше страхотна кариера и се наслаждаваше на живота си. Всичко обаче пое друг завой за нея, след като през 2015 й беше поставена диагнозата, че има рак на гърдата.

От тогава насам всичко е различно за нея. Докато преминаваше през тежкото заболяване, Шанън се превърна в активист за разпространяване на информация за рака.

Най-сетне днес може да каже със спокойствие, че е преборила успешно болестта. Сега се учи да обича тялото си отново, въпреки всички операции и процедури.

Казва, че вече има нова представа за сексапил и красота. Знае, че тялото й е достатъчно силно да преодолее рака, затова и заслужава да го обича.

Шанън Дохърти с разтърсваща изповед за рака

Пред списанието Шанън разказва и за онези моменти, които й са се сторили най-трудни. Благодарна е на майка си и съпруга си, Кърт Исвариенко, за подкрепата и обичта през този период.

“Веднъж не можех да си вдигна главата, не можех дори да смуча бучка лед, с мен се беше свършило. Кърт плачеше и казваше “Моля те не ме оставяй”. Гледах го и си мислех “Не мога да му причиня това”. Затова събрах всичкото, което можех  и продължих да се боря” разказа Шанън за преживяването си.

Шанън Дохърти завърши химиотерапията

Сега признава, че всичко това я е променило да бъде по-щастлива и от малките неща и да сваля стените около себе си. Няма търпение да се върне на работа и да се наслаждава на всички бъдещи моменти, които ще я накарат да се  усмихне.

Смело сърце: Шанън Дохърти и битката с рака

10 стъпки, с които ще намалите риска си от рак на гърдата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини07 АПРИЛ 2020

Деми Ловато ни вдъхновява да бъдем активни с фотосесията си за Fabletics

Певицата е лице на новата кампания на марката

Новини07 АПРИЛ 2020

Нежност и ретро романтика в пролетния свят на LoveShackFancy

Разгледайте тези преливащи от женственост снимки!

Новини02 АПРИЛ 2020

Пролетната колекция на Savage X Fenty, начело с певицата Нормани

Риана създава още една поредна колекция на лилава тематика