Living : Лица05 ЮЛИ 2019

Сексът без любов е възможен, смята Калин Врачански

Актьорът в разговор със списание Esquire

37-годишният актьор Калин Врачански разговаря с Esquire за кариерата си като актьор, за важните уроци, за връзките и още.

Разбира се, че има разлика между секса и любовта. Понякога сексът е просто едно прекарване, вид общуване – за вечер, седмица, месец. И не е задължително хора, които се харесват физически, да се обичат. А любовта протича през теб, влиза в теб и искаш да си с този човек постоянно, да споделяш с него.

В хората най-много ме дразни безчестието и лакомията. Искат да вземат всичко веднага и без да се съобразяват с каквото и да било. Дразни ме и това, че навсякъде около нас е грозно. Имал съм възможността да пътувам доста и ми прави впечатление, че хората навън са преодолели битовите си проблеми и се стремят да направят по-красиво мястото, на което живеят. Тук все още е грозно. Наскоро бях в провинцията и времето беше лошо, едно такова сиво, и на влизане в града не можах да не си кажа: добре бе, много е грозно. А тази среда потиска и мачка. Ето това много ме дразни. Столицата сега търпи промени… немного добри, но се надявам, че и това ще се промени.

Viva Pamela, която отново възкръсва от пепелта

Най-важното, което научих oт майка ми, е да обичам семейството, всички да се държим един за друг. Семейството е това, което те крепи, знаеш, че и в най-трудните моменти има на кого да се опреш. С брат ми и сестра ми се виждаме възможно най-често. Да имаш брат или сестра е нещо много хубаво – някак си се научаваш да не мислиш само за себе си, защото има и други, за които те е грижа.

Пълния текст на интервюто с Калин Врачански четете тук.

Бременна на 45: Аланис Морисет за децата, храненето и депресията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Лица08 АВГУСТ 2019

Джесика Алба: "Няма нищо лошо в това да си секси"

Днес тя не може да бъде ограничена от нечия рамка

Лица06 АВГУСТ 2019

Анджелина Джоли: "Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата"

Светът се нуждае от повече "лоши момичета", пише звездата в есе за списание Elle

Лица06 АВГУСТ 2019

Селин Дион се чувства красива, защото иска

51-годишната звезда е извървяла дълъг път до новата си самоувереност и не разчита на ничие позволение за това