Beauty : Съвети & тенденции08 ФЕВРУАРИ 2019

12 бюти продукта, които да държите в колата си

Всичко необходимо за бърз refresh на красотата ви

Със сигурност в колата си държите някое старо червило или чифт обеци за всеки случай, а същевременно с това “мъкнете” в дамската си чанта несесер, пълен с най-важната козметика.

Защо не комбинирате всичко необходимо на едно място, в което така или иначе прекарвате доста време през деня?

Събрахме 12-те козметични продукта, които да съхранявате в автомобила си за всички онези моменти когато искате да фиксирате или освежите грима си, както и за миговете когато не ви е останало време да нанесете такъв у дома си.

№1 Дезинфектант за ръце. Вземете си малък и удобен флакон за път, който винаги да ви е на разположение, независимо дали сте използвали пръстите си, за да се гримирате или сте похапнали нещо набързо. Заложете на дезинфектант без алкохол, който да е по-нежен към кожата на ръцете ви.

Как да се грижим за кожата на ръцете през зимата

№2 Крем за ръце. Открийте такъв крем, който да има лека текстура, за да попива по-бързо, както и да бъде в малка опаковка, за да не заема много място. Особено през по-студените дни, този крем е направо задължителен.

№3 Балсам за устни. Препоръчваме ви да изберете безцветен балсам, за да може ако носите червило, той само да хидратира устните ви, без да променя цвета на червилото.

№4 Слънцезащитна пудра. Ако изберете слънцезащитен крем е много вероятно температурата в колата да повлияе на някои от съставките му, затова е по-добре да заложите на такъв с прахообразна формула.

Важни правила при използването на слънцезащита

№5 Спирала. Тъй като тя се нанася почти последна при грима, понякога се случва да я забравите, а в друг момент нямате време и тя буквално спасява деня и погледа ви. На пазара ще откриете и страхотни малки разфасовки на любимите си марки.

№6 Ластици и фиби за коса. Дори да излезете с перфектна прическа от вкъщи, се случва някой кичур да има собствено мнение или през деня да ви се наложи да фиксирате прическата си, затова няколко фиби/шноли за коса и мек ластик, винаги ще са ви от полза.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Детокс за кожата и тялото с един продукт

Бентонитовата глина може да реши както здравословните, така и бюти проблемите ни

Съвети & тенденции05 НОЕМВРИ 2019

За съвършена кожа на тялото на 40

Сменете козметиката си и направете малки, но важни промени в режима си. Това ще запази кожата ви по-дълго еластична и красива

Съвети & тенденции05 НОЕМВРИ 2019

Грешките при пилинг маските, които всички правим

Променете само три неща в бюти рутината си и разликата ще е огромна

Съвети & тенденции02 НОЕМВРИ 2019

8 трика от маникюристите

Професионални съвети, които всички трябва да знаем